Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.262
- 40.003
- 3.413
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle tutarlılık yok ama atıyorum Arsenal iç saha harika mesela. Adidas ve Nike yine ara ara baya kült işler yapabiliyorlar. Gel gelelim bizi elite almaz Adidas, sanmıyorum. Nike'ta en tepe ekiplerden biriyiz. Bu tarz iş birlikleri statü getirir. Zaten herkesi memnun etmek imkansız. Bu sezonki iki formamızı beğenmiyor olsam da ( beyaz tarihimizin en kötü formalarından biri) Nike ile devam etmeliyiz. Diğer firmalara geçen büyük takımlar kısa süre sonra Adidas veya Nike'a döndü.Adidas'ın United ve Arsenal'e yaptığı ikinci formaları gördün mü.
Nike bunları bize yapsa millet ortalığı birbirine katardı. Nike iyidir iyi.
Puma'nın Fener'e Adidas'ın da yıllardır Beşiktaş'a yaptığı formaları görüyoruz. Nike dışında hoşnut olacağım tek tedarikçi New Balance olur en fazla. Ama onlar da Nike'ın verdiği parayı vermez bize bence.
Peki orada, saminin kalbinin kırılma oranı yazıyor mu ?![]()
Yav Kamada falan gelmiyor. Yok öyle bir şey. Olsa en azından duyardık. Hadi ben duymasam tatil sebebi ile Sco duyardı.
Bende böyle istiyorum ama ismi geçen Karabec ve Baturina hariç de kimse almaz. 10 m euro + 1.5 m euro maaş = 16 m euroyapılması gereken o zaten ya 8 ya 10 için
biraz bons verip yıllığı düşük tutmalıyız
Hep kelime oyunları senden çıkıyor renktasKamada adam alacağımıza kanada adam alalım.