Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boeing 747 Max Uçan tabut mevcut

🤣 Max'lar737 Kemal'im. Boeing 737 Max. Bir yazılım sorunu vardı çözdüler. 747' ler efsanevi Jumbo Jetler. Boeing 747 . İlk 1971 de uçmaya başladı. Üretimi bitti. 737'ler güzel uçaklar. Ama ben Airbus 321' leri daha çok severim.

Latin Hatun konusunda olduğu kadar olmasa da uçaklar konusunda da fena değilim demi?

Haluk Yürekli: "Bu oyuncu kendi cebinden kiraladığı özel uçakla hollandan parise geçiyor. Paristen eşini alıyor aynı kendi kiraladığı özel uçakla İstanbul'da olması gerekiyordu. Tam havalanacağı sırada uçak arıza yapıyor. O uçak havalanmış olsa bugün Bakambu gelmişti tüm KAP bildirimleri yapılmıştı."
Ulan en son kendi uçak kiralayan adam rahmetli Sala ydi :(

Haluk Yürekli: "Ben taraftarın endişelerini de anlıyorum en iyi kadroyla ön elemelerde görmek istiyor."

Haluk Yürekli: "Kerem için bize gelen ilk bonservis 3.5 m euro bilgisi doğru değilmiş ilk talepleri 4 m euro'ymuş."

🤣 Max'lar737 Kemal'im. Boeing 737 Max. Bir yazılım sorunu vardı çözdüler. 747' ler efsanevi Jumbo Jetler. Boeing 747 . İlk 1971 de uçmaya başladı. Üretimi bitti. 737'ler güzel uçaklar. Ama ben Airbus 321' leri daha çok severim.

Latin Hatun konusunda olduğu kadar olmasa da uçaklar konusunda da fena değilim demi?
En iyi latin karılar hangi ülkeden çıkar abi

Haluk Yürekli: "Galatasaray 4 m euro rakamını daha da aşağı çekmek için uğraşıyor. Kerem de hiçbir sıkıntı yok makas her geçen dakika daralıyor. Bu transfer 3'de mi biter 3.5'da mı biter bunu kestiremiyoruz."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt