Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Fred şu an Türkiye ligine gelmeyi kabul etmiş değil öncelikleri var ama Galatasaray Fred'e karşı ısrarı sürecek."

Haluk Yürekli: "Fred transferi Galatasaray'ın seviyesini ortaya koyuyor Galatasaray bu seviye bir oyuncu arıyor."

Demirbay için max 3m olmalı. O da yerli olması sebebiyle
2'ye 3'e alınan adamlardan hep zarar ettik yav bu da öyle olacak. Seneye kiralayacak yer ararız. Ya sağlam para veeip düzgün adam alacaksın ya da beleşe indirip ya tutarsa diyeceksin. Kerem 30 lara falan transfer yapmış bir herif, 2-3e düşmüşse bitmiştir işi futbolla

adidas ajax real roma gibi takımlara çok klas formalar yaptı yapıyor

bu elite olayını anlamıyorum abi mesela bjk adidas ile elite değil muhtemelen bizden ne eksikleri var formalarında

alternatif forma rezaletlerini geçiyorum da nike orijinal parçalı bile yapmıyor ki iki istisna dışında

adamlar geçen sene taraftara kumaş kalitesini geçtim dizayn olarak farklı forma sattı

merter esnafı gibi yaklaşıyorlar bize
Kur farkından dolayı o. Maç forması pahalı, tier2 forma desen o da pahalı. Merter esnafı işini ekonomist olduğunu iddia edenlere borçluyuz yani. Tjk'nın formaları rezalet bu arada, bir yakından görmeni tavsiye ederim. Sürekli çiğ bir şekilde kartal kanadı kartal tüyü vs basıp duruyorlar formalara. Ha dediğim gibi Nike'tan çıkacaksak ille adres Adidas olmalı. Diğer firmaların bir tasarım kültürü yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt