Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluk Yürekli: "Galatasaray Fred ile ilgisini sürekli sıcak tutuyor hem menajerine hem kendisine hem de Manchester United'a hepsine söyledi."
Gel bizde kontenjan var biz seni alırız.
Kabloyu söküp takıyorum az veri girişi olsun diye@Emre Altun un işi olabilir nöbet bitmesin diye hemen![]()
önce tokatlasaydıHC şuanyiyor
Ozaman kral charles Gsdekral oldu maalesef
Fulham masada yok,araplardan ilgi var ama istemiyo fred onları.taffarel hallederHaluk Yürekli: "Fred şu an Türkiye ligine gelmeyi kabul etmiş değil öncelikleri var ama Galatasaray Fred'e karşı ısrarı sürecek."
helal olsun erden timur
Erden Bey transfer dönemi kapanınca PSG’den Mbappe mi çekecek?
Bende yeni geldimben yoktum bir süredir bilmiyorum
uçak duyumu nedir kim geliyormuş
Haluk Yürekli: "Fred şu an Türkiye ligine gelmeyi kabul etmiş değil öncelikleri var ama Galatasaray Fred'e karşı ısrarı sürecek."
İyi tarafından bakalım ya uçak havadayken arıza yapsaydı
Abi affet havada arzulanmamis diye okudumNeyse havada arızalanmamış en azından
2'ye 3'e alınan adamlardan hep zarar ettik yav bu da öyle olacak. Seneye kiralayacak yer ararız. Ya sağlam para veeip düzgün adam alacaksın ya da beleşe indirip ya tutarsa diyeceksin. Kerem 30 lara falan transfer yapmış bir herif, 2-3e düşmüşse bitmiştir işi futbollaDemirbay için max 3m olmalı. O da yerli olması sebebiyle
Kur farkından dolayı o. Maç forması pahalı, tier2 forma desen o da pahalı. Merter esnafı işini ekonomist olduğunu iddia edenlere borçluyuz yani. Tjk'nın formaları rezalet bu arada, bir yakından görmeni tavsiye ederim. Sürekli çiğ bir şekilde kartal kanadı kartal tüyü vs basıp duruyorlar formalara. Ha dediğim gibi Nike'tan çıkacaksak ille adres Adidas olmalı. Diğer firmaların bir tasarım kültürü yok.adidas ajax real roma gibi takımlara çok klas formalar yaptı yapıyor
bu elite olayını anlamıyorum abi mesela bjk adidas ile elite değil muhtemelen bizden ne eksikleri var formalarında
alternatif forma rezaletlerini geçiyorum da nike orijinal parçalı bile yapmıyor ki iki istisna dışında
adamlar geçen sene taraftara kumaş kalitesini geçtim dizayn olarak farklı forma sattı
merter esnafı gibi yaklaşıyorlar bize
200 milyon vermezPerez çıkar vur masaya kralbappe için