Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu gitmek istiyor gibi duruyor muhtemelen o yüzden yükseltmiyolar fiyatı.Yoksa bonuslarla 22 veren 25 de verir Premier Lig klüpleri için çerez parası bunlar.
Oyuncu gitmek isteyebilir ama bizde satmak istemiyoruz ben mesela çok sıkıldım bu oyuncu triplerinden biz değer veriyoruz tutuyoruz karşısıda yeteri kadar ilgiliyse versin parayı alsın insani duygular önemlş tabiikide ams bu ticari bi sektör araç satarken adam çok istedi diyip 50 bin aşağı vermiyoruz mesela

Burda biri Bakambu için Sokambu demişti boşluğuma gelip gülmüştüm.Transfer olursa tekrar aynı keyifte gülerim.

İphone 13 daha önce hiçbir sıkıntısı yoktu.

Metro otobüste sigara için aşağı ineyim diye cebe attım, geri bindiğimde hiçbir şekilde açılmadı.

Şarjı fulldü herhangi böyle sıkıntı yaşayan var mıdır ?

Elma işareti bile yok.

Cedric Bakambu ile Burak Yılmaz'ın eski halini çok benzettim ama bitiricilik 12 görünüyor FM'de..

Gerçekten hız ve koşularıyla pozisyona girip biraz da dağlara taşlara vuran bir topçu mu?

Metro otobüste sigara için aşağı ineyim diye cebe attım, geri bindiğimde hiçbir şekilde açılmadı.

Elma işareti bile yok.
ısınmıştır soğumasını bekleyin.Serin bir yerde kalsın tene temas edince çabuk ısınıyor.

Bakambu içime çok sindi ya.2.forvet için çok ideal profil.Ligi tanıyo,para peşinde değil,maliyeti düşük,atletik/çabuk/hareketli,kafa vuruşları,bitiriciliği ortalama üstü,yedek kalmayı dert etmez.15 gol katkısı yapar gibi duruyor.

Elma işareti bile yok.
Boşver umutttttttt
Gavur icadı o

Fani şeyler bunlarrrrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt