Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.494
- 106.104
- 4.738
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tatava yapma.Soooooooooooooooooooooooooooooooooow
kuşlar almasın diyeMüldürü ne yapacaz
morelos, shomurodov, andoneİcardi gibi bir forvetin arkasına yedek olarak kimi getirmeyi planlıyorsun peki ?
Oyuncu gitmek isteyebilir ama bizde satmak istemiyoruz ben mesela çok sıkıldım bu oyuncu triplerinden biz değer veriyoruz tutuyoruz karşısıda yeteri kadar ilgiliyse versin parayı alsın insani duygular önemlş tabiikide ams bu ticari bi sektör araç satarken adam çok istedi diyip 50 bin aşağı vermiyoruz meselaOyuncu gitmek istiyor gibi duruyor muhtemelen o yüzden yükseltmiyolar fiyatı.Yoksa bonuslarla 22 veren 25 de verir Premier Lig klüpleri için çerez parası bunlar.
Yaşıyon mu lantatava yapma.
ısınmıştır soğumasını bekleyin.Serin bir yerde kalsın tene temas edince çabuk ısınıyor.İphone 13 daha önce hiçbir sıkıntısı yoktu.
Metro otobüste sigara için aşağı ineyim diye cebe attım, geri bindiğimde hiçbir şekilde açılmadı.
Şarjı fulldü herhangi böyle sıkıntı yaşayan var mıdır ?
Elma işareti bile yok.
Evine kahvaltıya mi geldi admirimBakambu geldi
Boşver umuttttttttİphone 13 daha önce hiçbir sıkıntısı yoktu.
Metro otobüste sigara için aşağı ineyim diye cebe attım, geri bindiğimde hiçbir şekilde açılmadı.
Şarjı fulldü herhangi böyle sıkıntı yaşayan var mıdır ?
Elma işareti bile yok.
10 saattir açılmadı hocamısınmıştır soğumasını bekleyin.Serin bir yerde kalsın tene temas edince çabuk ısınıyor.
Sıcaktan oldu bana 3-4 saat sonra kendine geldi.Sarja da takın eğer sarj alırsa batarya bi anda boşalmış olabilir.Amatör bilgilendirme yapıyorum bu arada tecrübeye dayalı.10 saattir açılmadı hocam![]()