Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.243
- 34.172
- 2.478
Senden hizlisi mezarda be terzim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligler çok erken başlıyor yahu 11 Ağustos nedir yazın ortası
Olur olmasina da. Dönem acildiginda da demistim. Icardi agustostan önce gelmez diye. Guney amerikalilar tatili sever. Tahminim den önce anlastigimiz icin böyle oldu durumlar benceVeya olmayacak bir yerden sonra
Haftaya geliryok geçen Cuma geliyordu
Ayın 13'ü Fabrizio duyurulacak dedi sonra ses soluk kesildi
Icardi böyle bir topcuydu işte..Bu kulübe ne topçular geldi geçti ama Icardi işi bambaşka bir boyuta ulaştı cidden.
Benim gibi fanatik olmayan ve sadece derbileri izleyen babam bile her sabah soruyor bana Icardi geldi mi diye.
Bence taraftar mutsuz değil ama temkinli
hayırlı olsun riera hocam
Sıkıyorsa etmesin. Linc tayfa bir tuş uzagindaburhan ilk paylaşan kişilerin hakkını da teslim ediyor
aynen öyle inşallah'ta başarılı olur dediğin gibiÖnce Ljubljana'yi sampiyon yapti, simdi de Celje'de basarili olursa bundan sonraki duragi Avrupa'nin daha iyi ligleri olur.
Böyle gökten inip büyük takimin basina gecmeyipte step by step kariyer merdivenini tirmanan hocalara kat kat daha sempatim duyuyorum. Insallah burada da basarili olur.
Bir gün bize hoca olur mu Can ağabey ne dersin?Önce Ljubljana'yi sampiyon yapti, simdi de Celje'de basarili olursa bundan sonraki duragi Avrupa'nin daha iyi ligleri olur.
Böyle gökten inip büyük takimin basina gecmeyipte step by step kariyer merdivenini tirmanan hocalara kat kat daha sempatim duyuyorum. Insallah burada da basarili olur.
İlk paylaşan Halukburhan ilk paylaşan kişilerin hakkını da teslim ediyor
renktaş ben de onu diyorum burhan ilk paylaşanların hakkını teslim ediyorİlk paylaşan Haluk
süs için mi koymuşuz listeyeTekrar dinledim
Listemizde olup ama girişim yapmadığımız oyuncular dedi
Oyuncumuza hakaret ettigin icin seni kiniyorumkamera arkasi Jacob kesin sorup ogrenmistir BOKAMBU hayirli olsun arkadaslar