- 6 Eylül 2014
- 83.229
- 56.801
- 4.283
Sow hangi sow. Ciddi ol ama Emrah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir gün bize hoca olur mu Can ağabey ne dersin?
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir İspanyol için oldum olası sert ve kavgacı bir adamdı saha içinde de hakemlere karşı da süt dökmüş kedi olmaz bu yönüyle deNeden olmasin.
FT tedrisatindan gecmis bir adam sonucta.
![]()
Jacok 16.30Cedric Bakambu 17:30'da İstanbul'da olacak.
Umut Şimşek Haber A.
Ali koç ne para harcadin beAtilla buliye gitmiş fener iyi topçu sattı he
Kolpgün diyenlere inat boşa savunmadık.Demek ki benim bilgim doğruymuş.
meliksahtamı uçakta
Bakambu ile birlikte geliyormuşsun hayırlı olsun.
Meliksahta ucaktaymis rengim
Benfica satmak istiyo ama oyuncuya gelen iyi teklif Arabistan'dan.Benfica yerine oyuncu aldı hatta şimdi 1 tane de alacaklar büyük ihtimalle.Joao Felix'i satın alma opsiyonuyla kiralamak istemişler.Tam bizim aradığımız 1 profilde 1 oyuncu inşallah biz alırız..Rafa silva nerde kaldi muradım
Teşekkürler renktaş.Sabah işim vardı yeni gelebildim.Sana Tünaydın diyeyim.Gönüllerimiz 1miş reis.Bu tarz Brezilyalı oyuncular genelde az maaş bile olsa Brezilya Ligleri'ne gidiyolar.Bu transferde engelleyen 1 durum başka 1 Brezilya Ligi'nde olan takım da teklif yapmış olabilir.Benim tercihim Rafa Silva olur ama bu oyuncuya da hayır demem ben reis..Öncelikle günaydın renktaşlsr sabah kalktığımda ben de pereirayı düşünüp buraya yazmaya girdim postu gördüm son durumu iyiyse alınabilir pereira saf bir yetenek denenebilir bencede
Rashica yine son gün gelir benceBenim bu transfer dönemi icin olmazsa olmaz transferim Rashica idi.
Hala kadromuza dahil edilmis olmamasinin beni derinden üzdügünü ifade etmek zorundayim.
Wanda olmasaydı icardi yı bu forma altında izleyemedik.Wandayı en baştan beri hiç sevemedim, sevdim diyen de yalan soyluyodur, beladan başka bi şey getirmiyor
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi