Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
26 yaşına gelmiş kariyeri boyunca elle tutulur adam gibi maçı yok Batuhan Şen'i tut daha iyi böyle saçma sapan hamleler yapacaksak yapmayalım. Günay'ı da istemiyorum ama şu ismi görünce Günay Buffon gibi geliyor. Başakşehir'den kaleci alacaksan Deniz Dilmen'i alacaksın.

Rashicayı da çözsek bir an önce iyi olacak.Sadece sağda değil sol kanada da alternatif bu adam Kerem'in formdan düştüğü zamanlarda solda da gözü kapalı oynatabilirsin.

Muhammed alınabilecek ideal kalecilerden birisi bence sonuçta piyasada yerli kaleci olarak çok seçenek yok. Günay desek muhtemelen banko oynamak ister ve yaş olarak yüksek, Uğurcan zaten mümkün görünmüyor şartlardan ötürü. Muhammed Batuhan'dan 1 seviye üstte yedek olarak fena olmaz ama Muslera'yı kesemez. Benim aklıma ekstradan Antalya kalecisi Ataberk geliyor sadece Beşiktaş maçında oynamıştı ama kumaşı olan bir kaleci bence.

26 yaşına gelmiş kariyeri boyunca elle tutulur adam gibi maçı yok Batuhan Şen'i tut daha iyi böyle saçma sapan hamleler yapacaksak yapmayalım. Günay'ı da istemiyorum ama şu ismi görünce Günay Buffon gibi geliyor. Başakşehir'den kaleci alacaksan Deniz Dilmen'i alacaksın.

2 çöp verip 1 çöp alırız bence olabilir de ama Deniz'i alsak çok iyi olur.

Seneye Muslera muhtemelen olmayacak dolar/euro kuru bu seviyede gittiği sürece yabancı sınırını artırmaları da pek mümkün görünmüyor.Keşke potansiyelli bi yerli kaleci alıp seneye ilk 11e koyacak seviyeye getirmeye çalışsak.Başakşehirdeki Deniz Dilmen tam o profile uygun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt