- 3 Haziran 2015
- 56.849
- 66.011
- 4.143
MEHMODUM BURHANA HESAP SORUYOR
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim parayı verirse onu koyuyoruzUmarım yalandır, nike veya adidas’tan şaşmamak gerek. Lescon mescon gibi dandik markaların ürünlerini gördük geçmişte.
Bu arada kendi açımdan özeleştiri yapmak istiyorum, ülkenin açık ara en büyüğü ve en başarılısı olupta böyle dandik markalarla sponsorluk yapmak bence yakışıksız kalıyor. Sixt hadi neyse ama Rams, Medicana falan bunlar kim. Umarım yakın gelecekte dünya markaları çekeriz…
Umarım yalandır, nike veya adidas’tan şaşmamak gerek. Lescon mescon gibi dandik markaların ürünlerini gördük geçmişte.
Bu arada kendi açımdan özeleştiri yapmak istiyorum, ülkenin açık ara en büyüğü ve en başarılısı olupta böyle dandik markalarla sponsorluk yapmak bence yakışıksız kalıyor. Sixt hadi neyse ama Rams, Medicana falan bunlar kim. Umarım yakın gelecekte dünya markaları çekeriz…
Castore yazılmış altta, iyi bir paraya Castore olursa hoş bir anlaşma olur.Umarım yalandır, nike veya adidas’tan şaşmamak gerek. Lescon mescon gibi dandik markaların ürünlerini gördük geçmişte.
bizde aslolan gsdir kocumgeçen ikardiye laf ediyordun
simdi sira zanyolaya mi geldi
zaniolo çizgide mabadını dayayıp yere düşer, gsc: woowww savaşçı wonderkid süper star...yoo devam edın
top süremeyen zanioloya 2 kelam etmeyin
Sjw ve woke çular mı var?????ırkcılık söz konusu değil
tamamen senin woke evhamın
wokecumusun sen
Bana gurbetçiler yüzünden denildi tabii teknik hatada olabilir. Ayrıca ilk uçağı gurbetçiler sebebi ile kaçırmış diyorlar hala üstüne basa basayakısmadı @Levent Akgün
gurbetciler ne yapmısBana gurbetçiler yüzünden denildi tabii teknik hatada olabilir. Ayrıca ilk uçağı gurbetçiler sebebi ile kaçırmış diyorlar hala üstüne basa basa
h.limanında kafalarının üstünde dönerken pilota çarpıp sakatlamışlargurbetciler ne yapmıs
yav bunlar hep aynı pozu nasıl verebiliyor maket mi yoksa