Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım yalandır, nike veya adidas’tan şaşmamak gerek. Lescon mescon gibi dandik markaların ürünlerini gördük geçmişte.

Bu arada kendi açımdan özeleştiri yapmak istiyorum, ülkenin açık ara en büyüğü ve en başarılısı olupta böyle dandik markalarla sponsorluk yapmak bence yakışıksız kalıyor. Sixt hadi neyse ama Rams, Medicana falan bunlar kim. Umarım yakın gelecekte dünya markaları çekeriz…
Kim parayı verirse onu koyuyoruz

Umarım yalandır, nike veya adidas’tan şaşmamak gerek. Lescon mescon gibi dandik markaların ürünlerini gördük geçmişte.

Bu arada kendi açımdan özeleştiri yapmak istiyorum, ülkenin açık ara en büyüğü ve en başarılısı olupta böyle dandik markalarla sponsorluk yapmak bence yakışıksız kalıyor. Sixt hadi neyse ama Rams, Medicana falan bunlar kim. Umarım yakın gelecekte dünya markaları çekeriz…

nikeın ne faydasını gördün mesela 2 istisna hariç adam gibi forma, adam gibi ürün skalası var mıydı

nike dışında merterden 1 firmayla bile anlaşılsa ve adam gibi 1 parçalı 1 tane de alternatif forma yaptırsalar ben razıyım

Castore yazılmış altta, iyi bir paraya Castore olursa hoş bir anlaşma olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt