Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son iki transferlere bakilirsa cumartesi günleri kap aciklamasi geldi. Yarin tekrar olabilir.

WiOvEZeO_400x400.jpg

O sezon Nikeın elite kategoride yer alan diğer takımlara yaptığı şehir temalı alternatif formalar

Ekli dosyayı görüntüle 211293
en kötü bizimki

muhtemelen rambo okandan daha fbli biri yapmıştır tasarımını

Bizim mertle alakamız bile olduğunu düşünmüyorum dubois duruyor şuan, boey var , altyapıdan turap var daha merti nereye alacaz zaten
Ali turap var ama bi de,sagbek için yine arda hacisalihoglu var,geçen sene avrupadan isteyenler olmuş ardayı.emre tilev televizyonda dedi maç anlatiminda.ki arda da çok iyi

Aynı anda İstanbul takımlarının 2 maçı olmasın diye Salı'ya almıilar Fb'nin maçını.

5-6 Ağustos'a koyun da zırlamasın arsız köpekler

Şaka bir yana herkese çok teşekkür ederim.

Dün bir özür mesajı yayınladım (görmeyenler için), bugün devam ediyoruz, dün olan gecikme itibariyle özür dilerim, önümüzdeki 12 saate dikkat çekmek istiyorum, herkese KAPlanLAR belgeseli için iyi seyirler dilerim, sizleri seviyorum. 😉

Süper Kupa hemen yarın olsun Feneri 3’leriz ahrazbahçeliler de bizim korktuğumuzu ya da Icardi için bekletildiğini falan düşünüyor dünyanın en mal eşşek taraftar ve kulübü olabilir bunlar. Ulan ilk maç 15 dk ikinci maç 250 promil oynadı herif ayık ve sağlam kafayla tek başına 5 gol atacak herif oynamadı bile neredeyse niye Icardi için bekletelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt