Habil Dikmetas
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 4.562
- 2.107
- 698
Son iki transferlere bakilirsa cumartesi günleri kap aciklamasi geldi. Yarin tekrar olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KOLKOPARAN varken sen forumda mıydın rnsahmet kolkoparandan daha kötü tasarımlar yapan nike'ı protesto ediyorum
atla deve değil her yıl 10larca mükemmel tasarım görüyoruz onlardan birini yapsın işte itoğlu it firmalar
Şunu yapanın aklına sokayım mesela
![]()
en kötü bizimkiO sezon Nikeın elite kategoride yer alan diğer takımlara yaptığı şehir temalı alternatif formalar
Ekli dosyayı görüntüle 211293
![]()
Nike 18-19 Third Kits Released - Barcelona, Chelsea, Man City, PSG, Atletico, Tottenham, Inter, Roma and Galatasaray
Yesterday's release of the Galatasaray third kit means that Nike's new 'Elite' third kit collection has been completed.www.footyheadlines.com
Zurhan can g.ten sıkmaya başladı
Ee noldu Meliksaha? Şimdi sorsan dicek uçaktan dolayi gecikince ben mi suçluyum. 12 saat süre vermesini biliyordu
Ali turap var ama bi de,sagbek için yine arda hacisalihoglu var,geçen sene avrupadan isteyenler olmuş ardayı.emre tilev televizyonda dedi maç anlatiminda.ki arda da çok iyiBizim mertle alakamız bile olduğunu düşünmüyorum dubois duruyor şuan, boey var , altyapıdan turap var daha merti nereye alacaz zaten
Bunu söyleyince de laf ediyor, hayir hepimiz zeki insaniz görüyoruz yani. Burası transfer nobeti ilk haber buraya duserYa boş yapıyor. Twitterdaki ortama göre gelip hemen yazıyor