- 18 Eylül 2018
- 15.696
- 12.046
- 1.473
En iyisi resmi hesabi takip etmek. Hiç bir habere tam anlamı ile inanmamak lazimaynen hiçbiri bu haberi girmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En iyisi resmi hesabi takip etmek. Hiç bir habere tam anlamı ile inanmamak lazimaynen hiçbiri bu haberi girmedi
Vazgeçildi haberinin altlığını yapıyor uyanıkKerem Demirbay'a 8-10m euro diyo Nevzat hani 2ye 3e geliyodu la :d
Fred,paredes,kerem demirbay ve joao felix anca paklar.su anki 2 yabanci acigini bakambu ve frede yazalim.dubois ve midso gider,paredesle joao felix gelir.mertens gider,rashica gelir
Çok iyi olabilir. Torreira- Sow- Celso ile 3'lü orta saha iyi duruyor.Berk Göl: Djibril Sow, Galatasaray’ın listesinde.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sazanov?Nelsson- Bardakçı-Emin- Kaan sanmıyorum başka stoper alacağımızı ama şu 21 yaşındaki Gürcü stoperi isterdim.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
12 olurZangris Vungiris 11 Mactir kaybetmiyormus
gaynakZaha cpde kalmış. %60 cp diye demiştm ama
Bakambunun ucagindaymis
Fb yine babayı aldı o zaman,güzeelllZaha cpde kalmış. %60 cp diye demiştm ama
Valla nelsonla apo harici bana güven vermiyor açıkçası.Nelsson- Bardakçı-Emin- Kaan sanmıyorum başka stoper alacağımızı ama şu 21 yaşındaki Gürcü stoperi isterdim.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aklıma bi isim geliyor ama günahını almak istemem. Baş harfi M.Bakambunun uçağının burnu kırılmış adsdas.Bi cenabetlik var ama bu transfer döneminde dur bakalım.