Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Galatasaray 4 m euro rakamını daha da aşağı çekmek için uğraşıyor. Kerem de hiçbir sıkıntı yok makas her geçen dakika daralıyor. Bu transfer 3'de mi biter 3.5'da mı biter bunu kestiremiyoruz."
Gerizekalı bunlar 500k icin 20 gündür pazarlık mi yapilir?

Eve geldim TV'yi açtım oynayan filme bak.

Müthiş bir gece olacak

IMG_20230721_224331.webp

adidas ajax real roma gibi takımlara çok klas formalar yaptı yapıyor

bu elite olayını anlamıyorum abi mesela bjk adidas ile elite değil muhtemelen bizden ne eksikleri var formalarında

alternatif forma rezaletlerini geçiyorum da nike orijinal parçalı bile yapmıyor ki iki istisna dışında

adamlar geçen sene taraftara kumaş kalitesini geçtim dizayn olarak farklı forma sattı

merter esnafı gibi yaklaşıyorlar bize
Beşiktaş formaları katalog formaları. Bir iki küçük dokunuş yapıp bunlara kakalıyorlar yıllardır.

Ben hep aynı formanın yapılmasını da güzel bulmuyorum. Hep çubuklu hep parçalı gibi.

Fener her sene çubuklu giyiyor da ne oluyor. Formalar birbirlerinin kopyası.

Kur farkından dolayı o. Maç forması pahalı, tier2 forma desen o da pahalı. Merter esnafı işini ekonomist olduğunu iddia edenlere borçluyuz yani. Tjk'nın formaları rezalet bu arada, bir yakından görmeni tavsiye ederim. Sürekli çiğ bir şekilde kartal kanadı kartal tüyü vs basıp duruyorlar formalara. Ha dediğim gibi Nike'tan çıkacaksak ille adres Adidas olmalı. Diğer firmaların bir tasarım kültürü yok.

ben adidas ve nb tercih ederim

ama nike da kalsa diğerleri de olsa yapılması gereken nikeın bize 10 yıldır uyguladığı muameleden kaçınmak gerekir

resmen en ufak tercihimize saygı duymuyorlar

amatör tasarımcılar kadar kafa yormuyor herifler

kulüp yeni sözleşmede gücünü biraz artırmalı

Kamada isterse 1 yıllık imzalasın bizle ama imza parası yok yıllık 3 alsın seneye istediği bir takım bulur

Yoksa uçağı Mbappe icin mi beklettik, ariza olayı hikaye miydi. Anlaşıldı bu gece de uyku yok.

Kamada çok iyi topçu ama yıllık 4ler 5ler verilecek bi adam değil.Yıllık 4-5 verdiğin adamın tek başına maç çözmesi lazım Kamada çok iyi bi takım oyuncusu daha fazlası değil.Rashicanın ofansif orta saha versiyonu gibi düşünün.

Beşiktaş formaları katalog formaları. Bir iki küçük dokunuş yapıp bunlara kakalıyorlar yıllardır.

Ben hep aynı formanın yapılmasını da güzel bulmuyorum. Hep çubuklu hep parçalı gibi.

Fener her sene çubuklu giyiyor da ne oluyor. Formalar birbirlerinin kopyası.

Ben 1. formanın bir sezon çok ufak dokunuş farkları olan sade/klasik parçalı, bir sezon daha radikal tasarımlı oldukça değişik bir parçalı (ama yine net parçalı) olarak gitmesini mantıklı buluyorum ama taraftardan gördüğüm izlenim, parçalı ille çok klasik olsun diyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt