Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fred'e 8 vermeyiz bence tabi zaniolo gibi biri olursa müthiş şans olur ama görünürde benim bildiğim bir felix var kulübüyle sorunlu ama oda bizim alabileceğimiz bir adam değil ancak avrupa da dönem bittiğinde kiralayabiliriz. Nelsson gibi scout olayını bilmiyorum net bir isim bakıyorlar sanırım oraya.

manu 15den açmış bonservisi

Dikkat eden var mı satılabilecek bir tane bile oyuncu adı geçmiyor. 2 seneye elde var 0 olacak

Satılabilecek topçular henüz elimizde duruyor zaten. Bu sene satılabilecek topçuya ayıracak bütçemiz olmayabilir. Önemli olan satılabilecek topçular satıldığında o parayla yine satılabilecek topçular almak.

fredin sülaleye bi bakayım.işkillendim.hala hikaye atmadı yengeyle

İyi de arkanın üst kısmını zaten parçalı yapmak yasak bildiğim kadarıyla, düz istiyorlar numaranın olduğu kısmı. O zaman ön tarafı 4'e böldün mü (yani kolları da göğüsün o tarafıyla ters renk yaptın mı) tam parçalıdır artık benim gözümde. Yakasında, kol ucunda, eteğinde, hatta omuzunda ufak detaylar olması da bozmaz yani bence bunu...

Ayrıca her sene tam parçalıyı anayasa gibi aynen istemek bana saçma geliyor. Parçalı mutlaka olsun ama tasarımı değişebilsin bence. Az önce de dedim; 1 sene çok ufak dokonuşlarla klasik bir parçalı, sonraki sene baya radikal tasarımlı çok değişik bir parçalı (atıyorum 2007-2008 gibi), sonraki sene yeniden klasik parçalı gibi gitse herkes memnun olsa olmaz mı...
Tabi ki görüşünüze saygı duyuyorum, bu konularda çok sesli olmak iyidir, ama nihayetine konu kişisel estetik anlayışımıza bağlanıyor, o yüzden kimsenin görüşüne kesinlikle yanlış yahut hatalı denilmesi mümkün değil. :hat:

Erden uyuma, sabrımızı taşırma.

Mbappé'yi 150 milyona alıp seneye Real'e 200 milyona satmak lazım derhal.

Klasik forma parçalı olsun diyenleri anlıyorum ama ben değişik değişik formaların yapılmasını güzel buluyorum.

Mesela Fenerli olsam her sene forma almam, hep çubuklu hep çubuklu. Küçük dokunuşlar dışında hep aynı forma.

Biraz Real'in düz beyaz forması gibi. Real taraftarı olsam hayatta her sene para verip almam hep aynı formayı.

hep aynı olmuyor işte detaylarla değişiyor real formasI

ama sen parçalayı tutmazsan sahaya çıkan herhangi bir sarı kırmızılı takımdan farkın olmaz

lens de kayseri de yapıyor çubuklu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt