Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fredden iyisi derken fredden isimlisi değil benim dediğim

daha yükselişte ve gözde bir oyuncu olabilir
Buna da paramız yetmez ki renktaş ayriyetten gözde bir adamın tr de işi ne. Ancak diğer yerlerde transfer kapanacak ve zaniolo gibi oynamak isteyecek öyle gelir.

Forma bildiğin parçalı, değişik gösteren sadece öndeki logolu reklam, bir de renklerin aşırı doygun yapılması işte photoshopla...
Aslında burada vurgu tam parçalı formatı üstadım. Genoa bizim gibi parçalı kültüre sahip ve Castore bunu tam parçalı ile yansıtmış, bizim için de eğer Castore ile bir anlaşma olur ise bu şekilde bir tam parçalı ürün çok olası. Aslında bu vurgu için paylaştım diyebilirim. Nike bize uzun süredir tam parçalı yapmıyor. :hat:

Herkesin kendi zevki ama bence çok kalitesiz duruyor.
Az önce böyle bir açıklama yapmış idim, aslında yorumum kalite yada detay kısımlarından ziyade tam parçalı konsepti.
Aslında burada vurgu tam parçalı formatı üstadım. Genoa bizim gibi parçalı kültüre sahip ve Castore bunu tam parçalı ile yansıtmış, bizim için de eğer Castore ile bir anlaşma olur ise bu şekilde bir tam parçalı ürün çok olası. Aslında bu vurgu için paylaştım diyebilirim. Nike bize uzun süredir tam parçalı yapmıyor. :hat:

Tam parçalıdan kasıt tam olarak ne? Öyle bir takıntım olmadığı için ben onu hiç öğrenemedim?

Buna da paramız yetmez ki renktaş ayriyetten gözde bir adamın tr de işi ne. Ancak diğer yerlerde transfer kapanacak ve zaniolo gibi oynamak isteyecek öyle gelir.

fred için konuşulan 8+ bonservis ve yıllık yaklaşık 3 milyondan 4 yıl sözleşme

yaklaşık 20 milyonluk maliyet

yaş 30

paramız yoksa bu daha kötü bir yatırım olmaz mı

zaniolo gibi düşmüş ya da sneijder gibi kulübü maaştan kurtulmak isteyen veya torreira gibi fırsatlarla nelsson gibi birini denk getirmek daha iyi olabilir

Suatin iyi maasi var. Hertha sacma sapan para harcamisti son senelerde. Suatin brüt maasi bonuslarla 3,5-4 arasi olmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt