Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son günlerdeki tek gelişme artık Paredes ismi geçmiyor bugün geldi haftaya karar verecek falan filan en azından bu muhabbetten kurtulduk ...

Forma tedarikçisi konusunda düşüncem; muhtemelen Nike ve Adidas teklif sunmazlar, sunarlar ise de pek cazip olmaz; katalog ürünler düzeyinde olur ve ekonomik getirisi yine tatmin etmeyebilir. En olası İhtimal Castore olacaktır. İddialı olmak istiyorlar; son dönemlerde daha agresif bir şekilde genişlemeye yönelik bir yönelim var gibi. Castore için Galatasaray ile çalışmak çok iyi olabilir, bu bizim içinde gayet iyi bir çalışma şekli olur; formalar daha özenli ve muhtemelen tasarım konusunda gayet iyi bir uyum sağlanabilir kulübümüz ile. Son celsede benim görüşüm Castore ile bir anlaşmaya gitme ihtimalimizin çok yüksek olduğu.
Twitter'da bir kullanıcı Genoa için olan kalıbı bizim renklerimize uyarlarmış. Şahane duruyor.

A.Villa Dendoncker'i ucuza bıraksa da alsak... Emery geldikten sonra az oynamış sanki... Çok kritik zor bir maçta as stoperlerden biri olmazsa orada da oynar taş gibi...

Tiktok falan atmayı bırakın da İstanbul’a gelin. Şampiyonlar ligi elemeleri var

Ekli dosyalar

• images (4).webp
    images (4).webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 52
kerem fred paredes

sizce bu kadar tantana edilecek isimler mi
keremin yüksek bonservisli transferi almanyada isim yapması dısında izlemedim
ama fred ve paredes bolca tantana edilecek a kalite oyuncular
paredes bizim oyun yapımıza uygun degil o ayrı konu
fakat bu 2 oyuncuda a + takımların banko oyuncuları taraftar kimleri istiyor merak ediyorum
bunların gencleri deniyorsa 30+ million dolar
hatta mertens gitse ben alexis degil perisici isterim öttürür bu ligi zımba gibi fizigi var

Sergio nun yerine sağlam bir adam olursa sıkıntımız kalmaz. Rashica gelir diye düşünüyorum...

Hiç pizza ve çıtır tavuk topu eşliğinde yiyebileceğim bir transfer olmayacak mi☹️ erden beyin haritasına kaldık yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt