Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.690
- 36.216
- 2.773
Iyi oyuncu baya alabileceginizi sanmiyorum ingiltereden isteyenler vardi dinamik 8 ama deep lying pm de oynayabiliyor. Skor da üretir
torreira yanına olur mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi oyuncu baya alabileceginizi sanmiyorum ingiltereden isteyenler vardi dinamik 8 ama deep lying pm de oynayabiliyor. Skor da üretir
Önüne de Kamada alsak nasıl olur.Iyi oyuncu baya alabileceginizi sanmiyorum ingiltereden isteyenler vardi dinamik 8 ama deep lying pm de oynayabiliyor. Skor da üretir
Birde burada burun kıvıranlar yok mufred manu geçen sene 56 maç oynamış. ve genel olarak 40 maçın üzerinde manu kariyeri..

Twitter'da bir kullanıcı Genoa için olan kalıbı bizim renklerimize uyarlarmış. Şahane duruyor.Forma tedarikçisi konusunda düşüncem; muhtemelen Nike ve Adidas teklif sunmazlar, sunarlar ise de pek cazip olmaz; katalog ürünler düzeyinde olur ve ekonomik getirisi yine tatmin etmeyebilir. En olası İhtimal Castore olacaktır. İddialı olmak istiyorlar; son dönemlerde daha agresif bir şekilde genişlemeye yönelik bir yönelim var gibi. Castore için Galatasaray ile çalışmak çok iyi olabilir, bu bizim içinde gayet iyi bir çalışma şekli olur; formalar daha özenli ve muhtemelen tasarım konusunda gayet iyi bir uyum sağlanabilir kulübümüz ile. Son celsede benim görüşüm Castore ile bir anlaşmaya gitme ihtimalimizin çok yüksek olduğu.
Fransa’ya sığınmışBakambu ne oldu
Twitter'da bir kullanıcı Genoa için olan kalıbı bizim renklerimize uyarlarmış. Şahane duruyor.
Yarına geliyormuş.Bakambu ne oldu
Olur bencetorreira yanına olur mu
Şans doğmasın bize yedek olsun yeteraykut kerem eray bu adamlar parayı götürdü yıllarca müthiş yav
keremin yüksek bonservisli transferi almanyada isim yapması dısında izlemedimkerem fred paredes
sizce bu kadar tantana edilecek isimler mi
Son uçağı da kaçırmış herif,haftaya parsamba gelecekmisBakambu ne oldu
Fredden daha iyisine paramız yetmez.
Frede de yeteceğini sanmıyorum
Tam parçalı formatı zaten tedarikçi fark etmeksizin hemen hemen böyle gözükecektir. Ama görüşünüze saygı duyuyorum, bu konu tamamen zevkler ve renkler konusu, ortak bir mutabakat çok çok zor.çok kötü

Yedek kaleci olayıda muhalefet gibi biraz;Ben bu saatten sonra as kaleci olamam haŞans doğmasın bize yedek olsun yeteraykut kerem eray bu adamlar parayı götürdü yıllarca müthiş yav