Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna da paramız yetmez ki renktaş ayriyetten gözde bir adamın tr de işi ne. Ancak diğer yerlerde transfer kapanacak ve zaniolo gibi oynamak isteyecek öyle gelir.fredden iyisi derken fredden isimlisi değil benim dediğim
daha yükselişte ve gözde bir oyuncu olabilir
Fred Torreira ikilisi çok enerjik bir ikili olur ama ofansif olarak biraz zayıf kalırlar bence.fred manu geçen sene 56 maç oynamış. ve genel olarak 40 maçın üzerinde manu kariyeri..
Twitter'da bir kullanıcı Genoa için olan kalıbı bizim renklerimize uyarlarmış. Şahane duruyor.
Karakter analizi: 0 puan
Herkesin kendi zevki ama bence çok kalitesiz duruyor.Twitter'da bir kullanıcı Genoa için olan kalıbı bizim renklerimize uyarlarmış. Şahane duruyor.
daha yukseliste ve gozde bir oyuncu nasıl daha ucuz oluyor?fredden iyisi derken fredden isimlisi değil benim dediğim
Aslında burada vurgu tam parçalı formatı üstadım. Genoa bizim gibi parçalı kültüre sahip ve Castore bunu tam parçalı ile yansıtmış, bizim için de eğer Castore ile bir anlaşma olur ise bu şekilde bir tam parçalı ürün çok olası. Aslında bu vurgu için paylaştım diyebilirim. Nike bize uzun süredir tam parçalı yapmıyor.Forma bildiğin parçalı, değişik gösteren sadece öndeki logolu reklam, bir de renklerin aşırı doygun yapılması işte photoshopla...

Az önce böyle bir açıklama yapmış idim, aslında yorumum kalite yada detay kısımlarından ziyade tam parçalı konsepti.Herkesin kendi zevki ama bence çok kalitesiz duruyor.
Aslında burada vurgu tam parçalı formatı üstadım. Genoa bizim gibi parçalı kültüre sahip ve Castore bunu tam parçalı ile yansıtmış, bizim için de eğer Castore ile bir anlaşma olur ise bu şekilde bir tam parçalı ürün çok olası. Aslında bu vurgu için paylaştım diyebilirim. Nike bize uzun süredir tam parçalı yapmıyor.![]()
Onlerine cok saglam skorer bir adam ile olabilir.Fred Torreira ikilisi çok enerjik bir ikili olur ama ofansif olarak biraz zayıf kalırlar bence.
Aslında burada vurgu tam parçalı formatı üstadım. Genoa bizim gibi parçalı kültüre sahip ve Castore bunu tam parçalı ile yansıtmış, bizim için de eğer Castore ile bir anlaşma olur ise bu şekilde bir tam parçalı ürün çok olası. Aslında bu vurgu için paylaştım diyebilirim. Nike bize uzun süredir tam parçalı yapmıyor.![]()
fredden iyisi derken fredden isimlisi değil benim dediğim
Buna da paramız yetmez ki renktaş ayriyetten gözde bir adamın tr de işi ne. Ancak diğer yerlerde transfer kapanacak ve zaniolo gibi oynamak isteyecek öyle gelir.
gelmez o zamanSuatin iyi maasi var. Hertha sacma sapan para harcamisti son senelerde. Suatin brüt maasi bonuslarla 3,5-4 arasi olmali
daha yukseliste ve gozde bir oyuncu nasıl daha ucuz oluyor?