Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.539
- 1.328
Ne dolaplar çeviriyosunEkli dosyayı görüntüle 211354hakiki Melikşah gelince ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne dolaplar çeviriyosunEkli dosyayı görüntüle 211354hakiki Melikşah gelince ben
Cift okey gelince direk sigara yakarim ben meselaOkey oynarken ağzında sigara varken sende okeye bitiyor musun?
Ne dolaplar çeviriyosun![]()
Keşke gerçek olsa ama şuan dünyanın en büyük yalanı.
Kamada olayı ciddi mi? Japonların ahlak seviyesi yüksektir. Paraya tamah etmezler. Proje sunup iyi anlatabilirsek alabiliriz bence.
Şu aşamada gelirse, kimsenin haberi yokken ben buna razıyımYalniz bir de geliyormus IP'den falan bulup aforoz eder seni forum ahalisi hahahha![]()
KAPlanlar dedin. Hadi Bakambu'nun uçağı bozuldu, diğeri ne oldu?İyi geceler arkadaşlar,
Bahsetmeleri gördümne yapalım bahtsızız maalesef bi yedek forvet indircez uçak bozuluyor ben anlamadım. Bi uçağın bozulmadığı kalmıştı o da oldu tam oldu.
Var birinde bi cenabetlik de çözemedim.![]()
İyi geceler arkadaşlar,
Bahsetmeleri gördümne yapalım bahtsızız maalesef bi yedek forvet indircez uçak bozuluyor ben anlamadım. Bi uçağın bozulmadığı kalmıştı o da oldu tam oldu.
Var birinde bi cenabetlik de çözemedim.![]()
Yanıldım renktaş kusuruma bakma, KAP işine tövbeliyim daha da.KAPlanlar dedin. Hadi Bakambu'nun uçağı bozuldu, diğeri ne oldu?
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
KAPlanlar dedi kaplan da değil.Sevgili Melikşah bu sefer kaç saat süre vereceksin en son 12ydi. Kaplan belgeseli dedin kutup ayısı ve foklarin dansını izlemeye başladık![]()
sigara yaktigim zaman genelde keyifden yakarım genelde elimi ortime bile belli etmem. Çat diye vururum okeyi far görmüş tavşan gibi kalırlar.Okey oynarken ağzında sigara varken sende okeye bitiyor musun?
O zaman ben bir de karincalarla örümceklerin vs atmasını izleyeyim