Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili Melikşah bu sefer kaç saat süre vereceksin en son 12ydi. Kaplan belgeseli dedin kutup ayısı ve foklarin dansını izlemeye başladık 😂
Süre yok, kap yok, net olmayan hiçbir şey yok, biraz tezcanlılığımızın da kurbanı olduk ama herkes doğru bilgi verdi ben yanıldım gibi bir algı da olmasın lütfen, patır kütür gazeteciler, Galatasaray muhabirleri patlıyor, bize de yanlış aksediyor demek ki, daha çok irdeleyip, inceleyip öyle yazarım talep olursa yoksa yazmayız canınız sağolsun, bir kazancımız yok sonuçta bu işten.

KAPlanlar dedi kaplan da değil.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence bunu ima etti :

1689979008055.webp

edit: firma ile alakam yoktur!

Bu sırada foruma pek girmememin nedeni şehirdışına çıkmam ve düğün telaşıdır, kusurumuza bakmayın lütfen, böylelikle yanlış anlamaların ve dedikoduların da önüne geçelim :)

bozuk uçak bile günde iki defa istanbula gelir
bu herif gelemedi

Süre yok, kap yok, net olmayan hiçbir şey yok, biraz tezcanlılığımızın da kurbanı olduk ama herkes doğru bilgi verdi ben yanıldım gibi bir algı da olmasın lütfen, patır kütür gazeteciler, Galatasaray muhabirleri patlıyor, bize de yanlış aksediyor demek ki, daha çok irdeleyip, inceleyip öyle yazarım talep olursa yoksa yazmayız canınız sağolsun, bir kazancımız yok sonuçta bu işten.
Nasıl kazancın yok? Egon şişiyor hocam yapma :) işin şakası kaynağının medyadakilerle beraber patlamasi ilginç bir durum irdelenmesi gerekiyor bence

Bakambu konusunu daha önce konuşmuştuk, oyuncu ve kulübü ile anlaşma tamam, cüzi bir bonservis bedeli ödeme durumumuz var, yarın uyumani hiç tavsiye etmem, çünkü belgesel var
daha çok Barona benzedi,
adama ne sorsak göz kırparak cevap veriyordu, bizemi yürüyordu ne

Nasıl kazancın yok? Egon şişiyor hocam yapma :) işin şakası kaynağının medyadakilerle beraber patlamasi ilginç bir durum irdelenmesi gerekiyor bence
Kaynağımın iki kaynağı var sorun biraz da orada başlıyor bizim de şapkayı önümüze koyup düşünmemiz lazım, ego kısmına gelirsek bu göreceli açıkçası ya, yine de yorumun için teşekkür ederim kardeşim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt