- 1 Haziran 2015
- 27.579
- 19.155
- 2.148
profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süre yok, kap yok, net olmayan hiçbir şey yok, biraz tezcanlılığımızın da kurbanı olduk ama herkes doğru bilgi verdi ben yanıldım gibi bir algı da olmasın lütfen, patır kütür gazeteciler, Galatasaray muhabirleri patlıyor, bize de yanlış aksediyor demek ki, daha çok irdeleyip, inceleyip öyle yazarım talep olursa yoksa yazmayız canınız sağolsun, bir kazancımız yok sonuçta bu işten.Sevgili Melikşah bu sefer kaç saat süre vereceksin en son 12ydi. Kaplan belgeseli dedin kutup ayısı ve foklarin dansını izlemeye başladık![]()
Hata kula mahsus be Levent AbiTövbeyi bozuyorsun Melikşah zira bende zibilyon kere tövbe etmiş ve tekrar bozmuştum.
Tövbeyi bozuyorsun Melikşah zira bende zibilyon kere tövbe etmiş ve tekrar bozmuştum.
Evleniyor musun renktaşBu sırada foruma pek girmememin nedeni şehirdışına çıkmam ve düğün telaşıdır, kusurumuza bakmayın lütfen, böylelikle yanlış anlamaların ve dedikoduların da önüne geçelim![]()
Nasıl kazancın yok? Egon şişiyor hocam yapmaSüre yok, kap yok, net olmayan hiçbir şey yok, biraz tezcanlılığımızın da kurbanı olduk ama herkes doğru bilgi verdi ben yanıldım gibi bir algı da olmasın lütfen, patır kütür gazeteciler, Galatasaray muhabirleri patlıyor, bize de yanlış aksediyor demek ki, daha çok irdeleyip, inceleyip öyle yazarım talep olursa yoksa yazmayız canınız sağolsun, bir kazancımız yok sonuçta bu işten.
Bu sırada foruma pek girmememin nedeni şehirdışına çıkmam ve düğün telaşıdır, kusurumuza bakmayın lütfen, böylelikle yanlış anlamaların ve dedikoduların da önüne geçelim![]()
Takiliyor gibi olacağım alinmasin ama umarim düğün tarihini doğru biliyordurEvleniyor musun renktaş
daha çok Barona benzedi,Bakambu konusunu daha önce konuşmuştuk, oyuncu ve kulübü ile anlaşma tamam, cüzi bir bonservis bedeli ödeme durumumuz var, yarın uyumani hiç tavsiye etmem, çünkü belgesel var![]()
Harbi balon baron vardi dimi 1 günde sicilyaya sürmüştü forumdaha çok Barona benzedi,
adama ne sorsak göz kırparak cevap veriyordu, bizemi yürüyordu ne
baron kimdi renktaşdaha çok Barona benzedi,
adama ne sorsak göz kırparak cevap veriyordu, bizemi yürüyordu ne
Sal beni artık.Sen utanmadan duyum hakkında nasil konuşuyorsun be adam kafanı deve kuşu gibi kuma gömmen gerekirken .
En yakın arkadaşım evleniyor, sözüm var yanından ayrılamıyorum birlikte koşturuyoruz, sağdıçlık koşuşturması düğün yarın, inşallah sonrasında nefes alacağız birde iki ayrı şehir olunca zor olduEvleniyor musun renktaş
Kaynağımın iki kaynağı var sorun biraz da orada başlıyor bizim de şapkayı önümüze koyup düşünmemiz lazım, ego kısmına gelirsek bu göreceli açıkçası ya, yine de yorumun için teşekkür ederim kardeşimNasıl kazancın yok? Egon şişiyor hocam yapmaişin şakası kaynağının medyadakilerle beraber patlamasi ilginç bir durum irdelenmesi gerekiyor bence