Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah sabah gelen giden var mı diye baktım yokmuş. Herkese günaydın (febejekeliler hariç)

Dortmundun taraftarinin iyi bir kismi bir OS aldiklari an Salihi 5-6 milyona gibi bir rakama satmaya razi gibi duruyor. Kerem yerine onu mu ceksek acaba? Kereme göre onu 1-2 sene sonra geri karla Avrupaya satma sansimiz olur. Keremin hazirlik maclarinda berbat durumda olmasi beni o transferden soguttu.

Dortmundun taraftarinin iyi bir kismi bir OS aldiklari an Salihi 5-6 milyona gibi bir rakama satmaya razi gibi duruyor. Kerem yerine onu mu ceksek acaba? Kereme göre onu 1-2 sene sonra geri karla Avrupaya satma sansimiz olur. Keremin hazirlik maclarinda berbat durumda olmasi beni o transferden soguttu.
Var mı özet keremin oynadığı hazırlık maçı ile ilgili reis.

Süre yok, kap yok, net olmayan hiçbir şey yok, biraz tezcanlılığımızın da kurbanı olduk ama herkes doğru bilgi verdi ben yanıldım gibi bir algı da olmasın lütfen, patır kütür gazeteciler, Galatasaray muhabirleri patlıyor, bize de yanlış aksediyor demek ki, daha çok irdeleyip, inceleyip öyle yazarım talep olursa yoksa yazmayız canınız sağolsun, bir kazancımız yok sonuçta bu işten.
Iyide kardeş habercilikle duyumculuğun farkı zaten bu. Biz habercilerle bu yüzden dalga geçiyoruz, tier veriyoruz forumda. Forumda ilk defa da duyumcu görmüyoruz hani. Bu forum Şeref Aydını, ortada L harfi yokken Luyindamayı veren Özgür Aytenleri gördü. Sen istiyorsun ki haberci gibi isim atayım ortaya ama olmazsa kimse birşey demesin.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Son düzenleme:
Keremin oynadığı özet sanırım daha seyretmedim

düzetlme özet değil tam maçmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt