- 23 Temmuz 2011
- 75.644
- 51.153
- 4.693
Ordan oraya shutlanan lo celso bizde efso olur mu acb.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi de yüzde veriyor yawbakambu atletik özelliklerini kaybetmiştir. Ağır çöp çıkma olasılığını %82 olarak görüyorum

Ne önemi var. Niye kâale alıyorsun.İsmail Salih Özcan'dan çok daha iyiymiş. Boey kimmiş ne yapmismis osai'den ne fazlası varmış. Bu salaklar neyin kafasını yaşıyor ne kullanıyor çok merak ediyorum.
Delidir de geç bunlara yaa aklını yemiş bunlar sezon sonu hüsran olucaklar geneİsmail Salih Özcan'dan çok daha iyiymiş. Boey kimmiş ne yapmismis osai'den ne fazlası varmış. Bu salaklar neyin kafasını yaşıyor ne kullanıyor çok merak ediyorum.
Şutlanma yok yaw baya iyi topcu adi gecenlerden en cok isteyecegim adamOrdan oraya shutlanan lo celso bizde efso olur mu acb.
Keremin oynadığı özet sanırım daha seyretmedim
düzetlme özet değil tam maçmış
- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.www.youtube.com
Kariyeri kiralanmakla gecmis rengim. Villa niye almadi bu adamı 2 sezon kiralamislarŞutlanma yok yaw baya iyi topcu adi gecenlerden en cok isteyecegim adam
Hazırlık maçı olduğu için çok takmıyorumŞimdi biraz izledim de bence vazgeçsek iyi olur hiç temposu kalmamış ikili mücadeleden kaçıyor orta sahada dolanıyor Selçuk’un son dönenleri gibi çok küfür yer bizde
Hazırlık maçı olduğu için çok takmıyorum
Ordan oraya shutlanan lo celso bizde efso olur mu acb.
tahmin edebilirsinsplice filminin nesini begenmedin
Ndombele sağlamsa tam aradığımız adam Torreira ve ndombele parçalar ligi avrupayıdaLo Celso gelirse yeni Elano olur gerek yok.
Paredes olmuyorsa Arjan almayalım.
Ndombele o son haliyle burada küfür yer.Bu yıl ki transferlerimiz inşallah şöyle olsun:
Angelino
Halil
İcardi
Bakambu
Rashica?
Ndombele
Kamada
Çok iyi olur ama. Sana güveniyoruz Erden Timur![]()
Ndombele sağlamsa tam aradığımız adam Torreira ve ndombele parçalar ligi avrupayıda
Ndombele sağlamsa tam aradığımız adam Torreira ve ndombele parçalar ligi avrupayıda
Aynen öyle şimdi olmaz belki ama bir 2 sene bu düzende gidersek o seviyelere çıkarız önemli olan istikrarlı bi şekilde cl de gruplara kalmak lazım her sezon veya o tarz oyuncuyu keşfedip uygun fiyata gençken almak lazımO da aşırı gamsız biri.
Bize Fabinho, Kroos ayarında biri lazım.
Mentali de tekniği de olacak ve fizikli de olacak 40 Milyon Euro’luk topçular lazım fark yaratmak için