Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
maxi lopeze rol oyna diye para mı veriyorlar acabaBen de öyle düşünüyorum veya daha para istiyorlar, başka teklif bekliyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maxi lopeze rol oyna diye para mı veriyorlar acabaBen de öyle düşünüyorum veya daha para istiyorlar, başka teklif bekliyorlar
maxi lopeze rol oyna diye para mı veriyorlar acaba
Test sonuçlarını dünyanın en iyi doktorlarına gönderirler böyle bir imkanları var sonuçta.İlla fiziksel olarak oraya gitmek gerekmiyor.tamam da aga ya yanlis tehsis koyarlarsa ya da yanlis tedaviyi önerirlerse ne olacak?
türkiyede de mesela bu cokca görülen bir sey
ne olursa olsun hemen ameliyati önerirler genelde
benim yakinlarimin basina geldi birkac kez bu
annemde de oldu zamaninda
Yani diyosun ki gelirse ekime gelmesse....Tedavi 2 aysa niye newelsa kiraliyoruz onu anlamadim
Eylul ortasi gelir herif en kotu ihtimalle?
Gecen sene de ekim gibi oynamaya baslamadi mi zaten
Haber saçma öyle bir durum olsa şu an bizimle göürüşülmez PSG ile görüşmeleri lazım. Haberin uydurma olduğu çok belli.Normalde öyle işler de şöyle bir durum var Newells old boys maaşını karşılayamaz İcardi nin.
Bunu Arjantin'den haber yaptiriyorlardir alabilmek içinHaber saçma öyle bir durum olsa şu an bizimle göürüşülmez PSG ile görüşmeleri lazım. Haberin uydurma olduğu çok belli.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kardeş bu insanlar Arjantin'in köylüsü değil ki doktor 2 dakikada yanlış teşhis koysun. Koca ülkede gerçekten sağlık sisteminin milyon dolarlık insanları tedavi edemeyecek kadar kötü olduğunu mu düşünüyorsunuz? Basit bir Google aramasıyla Arjantin'in Güney Amerika'daki en iyi sağlık sistemine sahip ülkesi olduğunu öğrenebilirsiniz mesela.tamam da aga ya yanlis tehsis koyarlarsa ya da yanlis tedaviyi önerirlerse ne olacak?
türkiyede de mesela bu cokca görülen bir sey
ne olursa olsun hemen ameliyati önerirler genelde
benim yakinlarimin basina geldi birkac kez bu
annemde de oldu zamaninda
Healthcare in Argentina is generally considered the best of all the countries in Latin America, and expats will find its reputation is warranted. In Buenos Aires and other sizeable towns and cities, such as Córdoba or Mendoza, the clinics are excellent, and the medical staff are well trained.
Aman kalsın davaro10m serbest kalma bedeli var. Bir Icardi değil ama alabileceğimizin iyisi
![]()
Icardi'den ümidi kesip yerine oyuncu önerdiğin için seni kınıyorum.10m serbest kalma bedeli var. Bir Icardi değil ama alabileceğimizin iyisi
![]()
Yengemiz hastaysa Icardi ye yüklenmek abest olurIcardi'den ümidi kesip yerine oyuncu önerdiğin için seni kınıyorum.
10m serbest kalma bedeli var. Bir Icardi değil ama alabileceğimizin iyisi
![]()