Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bakambu işinin yatması icardinin de yattığına işaret etmektedir.
1690036422736.webp

Benim hiç anlamadığım kısım bu arada Rashicaya uçan kaçan kanat muamelesi yapılırken Zaniloya mehmet batdal muamelesi yapılıyor sürekli
Zaniolo'ya kim bahsettiğin muameleyi yapıyor ? Sırf savınızı kuvvetlendirmek için olmayan şeyleri uydurmayın. Zaniolo'nun getirmesi muhtemel zaafiyetler ortada. İki kanatta da içeri çekerek oynayan kanat oyuncusuyla oynanmaz özellikle kapanacak takımlara karşı. Oyunu genişletebilmek için Rashica'nın veyahut çizgiyi kullanarak oynayacak bir sağ kanadın varlığı mühim. Kimsenin Rashica daha yetenekli dediğini görmedim ben burada. Daha komple bir kanat, daha takım oyuncusu. Fundamental olarak ve oyun zekası anlamında çok daha önde Zaniolo'dan. Bireysel yetenek, şut ve dribling olarak da Zaniolo önde. Rashica'nın takıma girişinden evvel leş gibi top oynuyorduk ne çabuk unuttunuz ?

Zaniolo'ya kim bahsettiğin muameleyi yapıyor ? Sırf savınızı kuvvetlendirmek için olmayan şeyleri uydurmayın. Zaniolo'nun getirmesi muhtemel zaafiyetler ortada. İki kanatta da içeri çekerek oynayan kanat oyuncusuyla oynanmaz özellikle kapanacak takımlara karşı. Oyunu genişletebilmek için Rashica'nın veyahut çizgiyi kullanarak oynayacak bir sağ kanadın varlığı mühim. Kimsenin Rashica daha yetenekli dediğini görmedim ben burada. Daha komple bir kanat, daha takım oyuncusu. Fundamental olarak ve oyun zekası anlamında çok daha önde Zaniolo'dan. Bireysel yetenek, şut ve dribling olarak da Zaniolo önde. Rashica'nın takıma girişinden evvel leş gibi top oynuyorduk ne çabuk unuttunuz ?
boey nelsson apo angel
torreira
sabitzer fred

bu hattı yorumla kıymetli dostum.

Benim hiç anlamadığım kısım bu arada Rashicaya uçan kaçan kanat muamelesi yapılırken Zaniloya mehmet batdal muamelesi yapılıyor sürekli
Zaniolo uçlarda ya batacak ya çıkacak ama Raşit öyle değil bir standardı var seni üzmez ama hep gülmezsin de hepsi bu.

Galatasaray ile Gaziantep FK, Günay Güvenç'in transferi konusunda anlaşmaya vardı. Galatasaray, Günay Güvenç için Gaziantep FK'ya 500 bin euro artı Batuhan Şen'i kiralık olarak verecek.

hm

Günay'ın ne kadar boş kaleci olduğunu kaleyi korurken daha iyi anlayacağız. Okan Koçuk bile Günay'ın yanında panter kalır. Bize karşı performanslarını bekliyorsanız büyük hayal kırıklığı yaşarsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt