- 26 Ocak 2021
- 41.146
- 40.408
- 3.078
Ajax aldığına göre galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ajax aldığına göre galiba
bakambu işinin yatması icardinin de yattığına işaret etmektedir.
Galiba Bakambu dan daha iyisi sinyal çaktı
Erden Timur her anlamda inanılmaz yalnız kalıyor..Vizyon olarak Erden Timur gibisini görmedim hayalimdeki başkan.Kisa vadede Avrupa da kupa demesi bile farkını ortaya koyuyor.
Zaniolo'ya kim bahsettiğin muameleyi yapıyor ? Sırf savınızı kuvvetlendirmek için olmayan şeyleri uydurmayın. Zaniolo'nun getirmesi muhtemel zaafiyetler ortada. İki kanatta da içeri çekerek oynayan kanat oyuncusuyla oynanmaz özellikle kapanacak takımlara karşı. Oyunu genişletebilmek için Rashica'nın veyahut çizgiyi kullanarak oynayacak bir sağ kanadın varlığı mühim. Kimsenin Rashica daha yetenekli dediğini görmedim ben burada. Daha komple bir kanat, daha takım oyuncusu. Fundamental olarak ve oyun zekası anlamında çok daha önde Zaniolo'dan. Bireysel yetenek, şut ve dribling olarak da Zaniolo önde. Rashica'nın takıma girişinden evvel leş gibi top oynuyorduk ne çabuk unuttunuz ?Benim hiç anlamadığım kısım bu arada Rashicaya uçan kaçan kanat muamelesi yapılırken Zaniloya mehmet batdal muamelesi yapılıyor sürekli
boey nelsson apo angelZaniolo'ya kim bahsettiğin muameleyi yapıyor ? Sırf savınızı kuvvetlendirmek için olmayan şeyleri uydurmayın. Zaniolo'nun getirmesi muhtemel zaafiyetler ortada. İki kanatta da içeri çekerek oynayan kanat oyuncusuyla oynanmaz özellikle kapanacak takımlara karşı. Oyunu genişletebilmek için Rashica'nın veyahut çizgiyi kullanarak oynayacak bir sağ kanadın varlığı mühim. Kimsenin Rashica daha yetenekli dediğini görmedim ben burada. Daha komple bir kanat, daha takım oyuncusu. Fundamental olarak ve oyun zekası anlamında çok daha önde Zaniolo'dan. Bireysel yetenek, şut ve dribling olarak da Zaniolo önde. Rashica'nın takıma girişinden evvel leş gibi top oynuyorduk ne çabuk unuttunuz ?
Zaniolo uçlarda ya batacak ya çıkacak ama Raşit öyle değil bir standardı var seni üzmez ama hep gülmezsin de hepsi bu.Benim hiç anlamadığım kısım bu arada Rashicaya uçan kaçan kanat muamelesi yapılırken Zaniloya mehmet batdal muamelesi yapılıyor sürekli
Mü-kem-mel. Sabitzer en az 15 gol atar.boey nelsson apo angel
torreira
sabitzer fred
bu hattı yorumla kıymetli dostum.
Renktaş göz atman faydalı olabilir:GS Günay Güvenç ile anlaşmaya vardı.
Yağız Sabuncuoğlu
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fazla defansif buluyorlarMü-kem-mel. Sabitzer en az 15 gol atar.