Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günay = 2. Fatih

Ucak bulamayan bakambu:

tom-cruise.gif

Günayın kurtarış oranları gayet iyi
Antep ve Kasımpaşa'nın neredeyse çoğu maçını seyrettim geçmişte de maçlarını seyrettim bazen ekstra çıkardığı maçlar oluyor ama kendi düşüncem Muslera > Okan Koçuk > Günay > Muammed. Umarım yanılırım müthiş maçlar çıkarır.

Bir tane düzgün muhabiri olmaz mı takımın bakambuya ne oldu bilen bir tane yok uçağı bozuldu öyle kaldı sonrası yok keremde durum ne bilen yok adamların sabuncusu çoğunu önceden söylüyor hatta bizim transferlerinde bazılarını söylüyor bizimkiler de muhabiriz deyip geziyor at çöpe hepsini

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

icardi olmazsa istiyeceğini 3 tane santfor yazınız makul olmak kaydıyla tabi.

Antep ve Kasımpaşa'nın neredeyse çoğu maçını seyrettim geçmişte de maçlarını seyrettim bazen ekstra çıkardığı maçlar oluyor ama kendi düşüncem Muslera > Okan Koçuk > Günay > Muammed. Umarım
Saygı duyuyorum ama Okan Günay’dan iyi değil. Keşke uğurcan olsaydı fakat yedek Günay iyidir

Zaniolo'ya kim bahsettiğin muameleyi yapıyor ? Sırf savınızı kuvvetlendirmek için olmayan şeyleri uydurmayın. Zaniolo'nun getirmesi muhtemel zaafiyetler ortada. İki kanatta da içeri çekerek oynayan kanat oyuncusuyla oynanmaz özellikle kapanacak takımlara karşı. Oyunu genişletebilmek için Rashica'nın veyahut çizgiyi kullanarak oynayacak bir sağ kanadın varlığı mühim. Kimsenin Rashica daha yetenekli dediğini görmedim ben burada. Daha komple bir kanat, daha takım oyuncusu. Fundamental olarak ve oyun zekası anlamında çok daha önde Zaniolo'dan. Bireysel yetenek, şut ve dribling olarak da Zaniolo önde. Rashica'nın takıma girişinden evvel leş gibi top oynuyorduk ne çabuk unuttunuz ?
Rashicanin girişinden evvel takım bile oturmamısti daha ki ayrıca Yunus da rezil bir performans veriyordu orda , tek tek mesaj alma yani bir sürü konup gezip cımbızla çekemem fakat Zaniolonun kendi konusunda bile vardır yorumlar dediğim şekilde ki oyun zafiyeti değil sakatlığından tutun , oyuncunun tekniğinin yetersiz olmasından, dripling atamamasindan ağır olmasına , dar alan becerisi olmamasına kaziklandigimiza vs kadar gördüm yani hatta daha neler vardı hem burada hem önceki transfer konularında şizofren olup uyduracak halim de yok birebir gördüğüm mesajlar.Ayrica daha takım oyuncusu olduğu dışında hiçbirine de katılmıyorum.Kapanan takımlara karşı Zaniolo gibi güçlü, dar alan becerisi yüksek, sut tekniği yuksek olan bir oyuncunun da çok daha fazla etkili olacağını düşünüyorum ayrıca.Kapanan takımlara karşı da zaten oynaması gereken oyuncu tipi Zaniolo zaten yerleşik savunmaya karşı içeriye girince tehlike yaratacak , çalım atacak , kritik anda uzaktan golle yada beklenmedik bir vuruşla gol atacak adam lazım tam olarak.
Ayrıca saygısızlık yapmamak için cevap verdim normalde "uyduruyorsun" gibi ithamlarda bulunulunca cevap vermeyi pek doğru bulmuyorum.

Bu Bakambu olayi çok tuhaf yav. O kadar uçak muhabetti oldu, bir kerede adamin havalimanindan fotografi düsmedi.

Evindenmi alacaklardi uçakla?

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz ; ''Günay Güvenç'in transferi için Galatasaray ile anlaştık. Galatasaray'dan Batuhan Şen'i alacağız artı 400 bin Euro bonservis bedeli de gelecek.

Gerçekçi olursak Günay'dan daha iyi yerli kaleci bulmamız çok zor. Batuhan falan demeyelim hiç Karagümrük ligin en çok gol yiyen takımlarındandı önde yabancı kullanmak için kaleye Batuhan'ı koydular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt