Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.335
- 3.675
- 1.778
Yıllar sonra iyi bir yedek kaleciye kavuştuk.
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günayın kurtarış oranları gayet iyiGünay'ın ne kadar boş kaleci olduğunu Muslera olmadığında daha iyi anlayacağız. Okan Koçuk bile Günay'ın yanında panter kalır. Bize karşı performanslarını bekliyorsanız büyük hayal kırıklığı yaşarsınız.

Öyle duruyor.bakambu iptal mı acaba
Ben bulmadım. Sabitzer forvet gibi hücum hattında gezen bir adam. Fred de driplingi olan sürekli ceza sahasına koşu atan bir oyuncu. Hem de temposu yüksek oyuncular. Bu lige fazla gelir bu orta saha.Fazla defansif buluyorlar
Galatasaray ile Gaziantep FK, Günay Güvenç'in transferi konusunda anlaşmaya vardı. Galatasaray, Günay Güvenç için Gaziantep FK'ya 500 bin euro artı Batuhan Şen'i kiralık olarak verecek.
hm
Antep ve Kasımpaşa'nın neredeyse çoğu maçını seyrettim geçmişte de maçlarını seyrettim bazen ekstra çıkardığı maçlar oluyor ama kendi düşüncem Muslera > Okan Koçuk > Günay > Muammed. Umarım yanılırım müthiş maçlar çıkarır.Günayın kurtarış oranları gayet iyi
Saygı duyuyorum ama Okan Günay’dan iyi değil. Keşke uğurcan olsaydı fakat yedek Günay iyidirAntep ve Kasımpaşa'nın neredeyse çoğu maçını seyrettim geçmişte de maçlarını seyrettim bazen ekstra çıkardığı maçlar oluyor ama kendi düşüncem Muslera > Okan Koçuk > Günay > Muammed. Umarım
Rashicanin girişinden evvel takım bile oturmamısti daha ki ayrıca Yunus da rezil bir performans veriyordu orda , tek tek mesaj alma yani bir sürü konup gezip cımbızla çekemem fakat Zaniolonun kendi konusunda bile vardır yorumlar dediğim şekilde ki oyun zafiyeti değil sakatlığından tutun , oyuncunun tekniğinin yetersiz olmasından, dripling atamamasindan ağır olmasına , dar alan becerisi olmamasına kaziklandigimiza vs kadar gördüm yani hatta daha neler vardı hem burada hem önceki transfer konularında şizofren olup uyduracak halim de yok birebir gördüğüm mesajlar.Ayrica daha takım oyuncusu olduğu dışında hiçbirine de katılmıyorum.Kapanan takımlara karşı Zaniolo gibi güçlü, dar alan becerisi yüksek, sut tekniği yuksek olan bir oyuncunun da çok daha fazla etkili olacağını düşünüyorum ayrıca.Kapanan takımlara karşı da zaten oynaması gereken oyuncu tipi Zaniolo zaten yerleşik savunmaya karşı içeriye girince tehlike yaratacak , çalım atacak , kritik anda uzaktan golle yada beklenmedik bir vuruşla gol atacak adam lazım tam olarak.Zaniolo'ya kim bahsettiğin muameleyi yapıyor ? Sırf savınızı kuvvetlendirmek için olmayan şeyleri uydurmayın. Zaniolo'nun getirmesi muhtemel zaafiyetler ortada. İki kanatta da içeri çekerek oynayan kanat oyuncusuyla oynanmaz özellikle kapanacak takımlara karşı. Oyunu genişletebilmek için Rashica'nın veyahut çizgiyi kullanarak oynayacak bir sağ kanadın varlığı mühim. Kimsenin Rashica daha yetenekli dediğini görmedim ben burada. Daha komple bir kanat, daha takım oyuncusu. Fundamental olarak ve oyun zekası anlamında çok daha önde Zaniolo'dan. Bireysel yetenek, şut ve dribling olarak da Zaniolo önde. Rashica'nın takıma girişinden evvel leş gibi top oynuyorduk ne çabuk unuttunuz ?