Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boey nelsson apo angel
torreira
sabitzer fred

bu hattı yorumla kıymetli dostum.
Valla Fred'i hiç dikkat ederek izlemedim o yüzden bir şey demek zor ama ilginç bir diziliş olmuş. Sabitzer harika topçu ama bahsettiğin ikili maddi anlamda çok yorucu olur. Hatta Sabitzer'in direkt oluru yok bence.

Yahu iletişim konusunda neden böyle bir yol seçiliyor. Eleştiri gelir ise gelir ama transfer ile ilgili bir sorun var ise en azından duymamız daha iyi olur böyle belirsizliktense. Yani sorun uçak denildi üzerinden 24 saat geçti nerede ise, böyle kaldı en son durum. Bu hiç hoş değil.

Ya kızmayın ama sabah paylaştığınız "Rosario12" Icardi haberi kaleme alınış şekliyle ciddi gibi duruyor ve o 2 gün önceki TLJ miydi neydi (unuttum), o sitedeki diğer haberin tekrarı gibi değil ve onu kaynak göstermiyor. Daha yeni bir haber gibi yazılmış. Hatta Newell's menajerinin ağzından "diyalog var, sonuçlanmasını bekliyoruz" gibi bir alıntı bile yapmışlar. Üstüne Ağustos 1-8 tarihindeki Newells'ın Copa Sudamericana son 16 turuna yetiştirmeye çalışıyorlar falan denmiş.

Tabi bu Rosario12 güvenilir midir, yoksa böyle komple sallama haber yapar mı onu bilemem.

Ugurcan hayallerimiz de yikildi

3. yerliyi demirbay ile dolduracagiz demek ki

Bu muhabirler neden bilgi vermiyor

Bakambu nerde kardeşim

Günay 'ı beğenmeyen arkadaşları anlamıyorum. Yerine kimi alalım mesela?
Yabancı kaleci alalım 8+3 e rağmen?
Ali Şaşal , Gökhan Akkan filan mı istiyorsunuz?
Tabiki çok iyi bir kaleci değil ama eldeki şartlar bunu gerektiriyor.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğan al ya da Batuhan kalsın. Günay 30 yaşında Anadolu kalecisi 11 oynayamaz.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt