Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.324
- 13.633
- 1.998
Alexis sanchez veya sorlothicardi olmazsa istiyeceğini 3 tane santfor yazınız makul olmak kaydıyla tabi.
İheanocho
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alexis sanchez veya sorlothicardi olmazsa istiyeceğini 3 tane santfor yazınız makul olmak kaydıyla tabi.
Fazla defansif buluyorlar
icardi olmazsa istiyeceğini 3 tane santfor yazınız makul olmak kaydıyla tabi.
Valla Fred'i hiç dikkat ederek izlemedim o yüzden bir şey demek zor ama ilginç bir diziliş olmuş. Sabitzer harika topçu ama bahsettiğin ikili maddi anlamda çok yorucu olur. Hatta Sabitzer'in direkt oluru yok bence.boey nelsson apo angel
torreira
sabitzer fred
bu hattı yorumla kıymetli dostum.
Umarım başarılı Galatasaray forması giydikten sonra her türlü desteklemek düşer.Saygı duyuyorum ama Okan Günay’dan iyi değil. Keşke uğurcan olsaydı fakat yedek Günay iyidir
Aboubakar paralel dünyada bizde coşardıMichy Batshuayi
Vedat Muriqi
Vincent Abubakar
Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz ; ''Günay Güvenç'in transferi için Galatasaray ile anlaştık. Galatasaray'dan Batuhan Şen'i alacağız artı 400 bin Euro bonservis bedeli de gelecek.
Ugurcan hayallerimiz de yikildi
3. yerliyi demirbay ile dolduracagiz demek ki
Doğan al ya da Batuhan kalsın. Günay 30 yaşında Anadolu kalecisi 11 oynayamaz.Günay 'ı beğenmeyen arkadaşları anlamıyorum. Yerine kimi alalım mesela?
Yabancı kaleci alalım 8+3 e rağmen?
Ali Şaşal , Gökhan Akkan filan mı istiyorsunuz?
Tabiki çok iyi bir kaleci değil ama eldeki şartlar bunu gerektiriyor.
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi