Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu iletişim konusunda neden böyle bir yol seçiliyor. Eleştiri gelir ise gelir ama transfer ile ilgili bir sorun var ise en azından duymamız daha iyi olur böyle belirsizliktense. Yani sorun uçak denildi üzerinden 24 saat geçti nerede ise, böyle kaldı en son durum. Bu hiç hoş değil.
Ayrıca böyle uzun bir aradan sonra olumsuz haber gelmesi olumlu bir haber gelme ihtimalinden daha yüksek oluyor genelde. O yüzden ben Bakambu transferi ile ilgili olumsuz bir haber gelmesini bekliyorum, müspet olarak sonuçlanır ise de sevinirim tabi.

1690037675468.webp

Muhammed Şengezer’in girmesinden iyidir diyelim. Btw Cicaldau da Başak’a verilmemeli, Avrupa’ya yollayalım. Hiç değilse kıpırdarsa 3-5 bir şey teklif ederler. TR’ye kiralamaya devam edersek maaşının %50’si diye başlanan olay tamamını bizim ödeyeceğimiz şekle döner

Bence yönetim bütün planını nellson ve boey satışından yaptı ama satış gelmediği için para yok, oyuncu da alamıyoruz, kitlendik kaldik

Muhammed Şengezer’in girmesinden iyidir diyelim. Btw Cicaldau da Başak’a verilmemeli, Avrupa’ya yollayalım. Hiç değilse kıpırdarsa 3-5 bir şey teklif ederler. TR’ye kiralamaya devam edersek maaşının %50’si diye başlanan olay tamamını bizim ödeyeceğimiz şekle döner
Keşke Hollanda ligine verebilsek ama maaşını ödeyemezler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt