Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayrıca böyle uzun bir aradan sonra olumsuz haber gelmesi olumlu bir haber gelme ihtimalinden daha yüksek oluyor genelde. O yüzden ben Bakambu transferi ile ilgili olumsuz bir haber gelmesini bekliyorum, müspet olarak sonuçlanır ise de sevinirim tabi.Yahu iletişim konusunda neden böyle bir yol seçiliyor. Eleştiri gelir ise gelir ama transfer ile ilgili bir sorun var ise en azından duymamız daha iyi olur böyle belirsizliktense. Yani sorun uçak denildi üzerinden 24 saat geçti nerede ise, böyle kaldı en son durum. Bu hiç hoş değil.
iste transfer
Ya biz daha iyisi ile anlaştıkBu muhabirler neden bilgi vermiyor
Bakambu nerde kardeşim
Keşke Hollanda ligine verebilsek ama maaşını ödeyemezlerMuhammed Şengezer’in girmesinden iyidir diyelim. Btw Cicaldau da Başak’a verilmemeli, Avrupa’ya yollayalım. Hiç değilse kıpırdarsa 3-5 bir şey teklif ederler. TR’ye kiralamaya devam edersek maaşının %50’si diye başlanan olay tamamını bizim ödeyeceğimiz şekle döner
Bu Çago beni güldürüyor
akla yatkın bir düşünceBence yönetim bütün planını nellson ve boey satışından yaptı ama satış gelmediği için para yok, oyuncu da alamıyoruz, kitlendik kaldik
Ee hani avrupaya yazdiramiyorduk. Napcaz simdi?