Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
%99,9999999999 Fener'in çalım siparişi haberidir veya komple sallamadır AMA bugün gerçekten böyle bir teklifle girdiysek Icardi en azından ilk yarı (muhtemelen hiç) gelmiyor demektir diye tahmin ediyorum...

Sabahki Icardi haberleri bana doğru olma ihtimali var gibi gelmişti çünkü.

mailde sami mokbel diye bi herif var o palıs için güvenilebilir bi tip ama bu kajomboyu bilmiom. haberde türk mediasından söz edilmemiş doğru olma ihtimali mewcut.

Zahaya 6m imza parası yıllık 3,5 versek
4 yılda 20m Euro yapar. Bu da yıllık 5m yapar. 8m sterlin komple yalan yani.

Fenerin teklifi 6 m Euro imza parası + yıllık 8.5 m Euro 3 yıl sözleşme toplam 30 m Euro bana biraz transfer çalım muhabbetine getirmek için servis edilmiş olabilir yoksa saçma geldi.

Zaha haberine tepkim:

giphy.webp

Galatasarayımızın 5 milyonu >>>> Şikeci şerefsizlerin 10 milyonu

Rashicayı alır geçerim zahayı alsak Zaniolo'yu %100 satmamız lazım başka yolu yok

Fenerin teklifi 6 m Euro imza parası + yıllık 8.5 m Euro 3 yıl sözleşme toplam 30 m Euro bana biraz transfer çalım muhabbetine getirmek için servis edilmiş olabilir yoksa saçma geldi.
Bu paraları teklif etmeyiz ama bence de teklif yapmamız gerekiyor. Şampiyonlar ligi bizim elimizde

Allahim ne günahımız vardı da transferde böyle boktan bi temmuz yasiyoruz yarabbim

%99,9999999999 Fener'in çalım siparişi haberidir veya komple sallamadır AMA bugün gerçekten böyle bir teklifle girdiysek Icardi en azından ilk yarı (muhtemelen hiç) gelmiyor demektir diye tahmin ediyorum...

Sabahki Icardi haberleri bana doğru olma ihtimali var gibi gelmişti çünkü.
İcardi ile zahanın ne alakası var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt