Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Prime Hasan Şaş başka bir keyifti yav.
Sorun su ki, o bir de kendine calim atardi. Yoksa evet adam eksiltirdi ama bence ne bir Kader Keita ne de Yattara idi. Nacizane fikrim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prime Hasan Şaş başka bir keyifti yav.
Jorge felipeEn iyi çalım atan mutlaka bir cimbomludur ama kim bilmiyorum
Sorun su ki, o bir de kendine calim atardi. Yoksa evet adam eksiltirdi ama bence ne bir Kader Keita ne de Yattara idi. Nacizane fikrim.
Instagram'da karıları beğeniyor habirenwakaeme için yalvardım emre utkucan denen herife!!!
mail attım adama 100 kere filan
o zamanları paramızda yoktu topçu alacak
beleşe gelecekti
o gün bügündür en azılı emre utkucan düşmanıyım
Onun bundan haberi var mi Okan renkdasim![]()
Kim bu fernandes abiHaftaya gelecek süpriz transfer fernandes olursa süprizin alası olur
Normalda bu fernandes olayına bu kadar takık olmamıza karşıyım ama….
Kafamı karışmasına neden olan şey 2 sene sonunda fernandesin geçenlerde çıkan bizimle alakalı söylemi acaba bu 11m olayı doğru mu?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sağol Sergen 27 temmuzda ava çıkıyorum.27 Temmuz 2023 / Merkür-Venüs Kavuşumu: Açının etkisiyle iletişim becerilerimiz ve sosyal etkileşimlerimiz artar. İnsanlarla daha kolay bir şekilde bağlantı kurabilir, duygusal olarak anlaşılabiliriz. Açı kalıbı +-3 gün etkili.
erden timur lütfen kullan bugunu![]()
herif 3 saatlik yolu 2 günde geldi. kesin konuşmamak lazım belli ki bir cenabetlik var.Ewt tff lisansı da lazım. Bence evraklar yetişir ama ilk maçta oynamaz rövanşta oynar.
Bence cik.27 oncesi ve sonrası Galatasaray içinde mühim ama değerlendirir miyiz bilmiyorumSağol Sergen 27 temmuzda ava çıkıyorum.
Tartışmaya kapalıdır gözümde
Nwakame
Kim bu fernandes abi
Fatih hocam sevmezdi kendisini yanlışım yoksa. Motor falan takalım demiştiJorge felipe
Tartışmaya kapalıdır gözümde Ekli dosyayı görüntüle 211532
Nwakame
maillere baktımı bilmiyorum ama beni ilgilendirmez topçu alamadığımız dönem nwakaemeyi aldırmayan scout işini doğru yapmıyordur