Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih hoca mektup olayını biliyormusun sen
otelde az kalsın dayak yiyecektim 😂

forumun efsolarındandır 😂
Anlat dinleyelim Okan

IMG_5832.webp

ya ne gedsonu

ezikleşmeyelim arkadaşlar

geldi gitti dünyada bir sürü topçu var

ver 11 barcaya al kessieyi veyahut guendiziyi

ikiside gedsonun 2-3 katı daha iyi topçu
Bizdeyken Bjk, bjkdeyken biz şampiyon olduk. Arada da Rize ile küme düştü. Bomboş bir herif topla gidiyor o kadar

yok bilmiyorum. Forumun kasarlarindanim ama animsayamadim, bir donem girememistim is guc cocuklar vs.. belk o siralar olmustur. Atar misin detaylari ? Hahahah :)

burada ftye mektup başlığı açtık
herkes içindekileri yazdı
dergi gibi bastırdım
avusturyada kampdaydılar 200 km yol gittim otel lobisinde verdimde korumalar beni ite kaka dışarı atmıştı
okudumu bilmiyoruz
sanırım çöpe attı anasını satayım

sene ya 2012 ya 13 orasını net hatırlamıyorum

Bizdeyken Bjk, bjkdeyken biz şampiyon olduk. Arada da Rize ile küme düştü. Bomboş bir herif topla gidiyor o kadar
Aynen bu şekilde düşüyorum gedson ile şampiyon olamazsın. Skor katkısı az olduğu için şampiyon olamıyorsun. Ama yedek olarak gedson tipi bir oyuncu gerekiyor

İçimden bir ses fırsat transferi olarak Griezman gelecek diyor, tamamen hissiyat yanlış anlaşılmasın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

burada ftye mektup başlığı açtık
herkes içindekileri yazdı
dergi gibi bastırdım

avusturyada kampdaydılar 200 km yol gittim otel lobisinde verdimde korumalar beni ite kaka dışarı atmıştı
okudumu bilmiyoruz
sanırım çöpe attı anasını satayım

Muhtemelen okuyup, bir-iki sacma sapan yorum gorup cope atmistir renkdas. Sen olsan, sende boyle yapardin :) Ama detaylari atarsan sevinirim. Merak ettim "neler soylendi" :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt