Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.193
- 12.952
- 2.658
rashica, hasretinden prangalar eksitmiş gibi
Gözler ayini sanki, dalmis garibim:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rashica, hasretinden prangalar eksitmiş gibi
ben o döneme ait cok video yüklediydim foruma.ceyrek final ve yari final sevincleri vardıBir de o donem Sergen, galibiyet sonrasi disari cikip kutlama yapilirdi. UEFA aldigimiz gece, sabaha kadar uyumadik ortaligi yiktik arabalari salladik, her yer acikti kimse uyumamisti![]()
ben o döneme ait cok video yüklediydim foruma.ceyrek final ve yari final sevincleri vardı
Bunların çok parası varsa bize versin, bu ne abi, bjk, başak, fenere de olacaklarmış
İmkansız gibi bir şey. Yoksa 12 gol 11 asistle filan sezonu tamamlayacak oyuncu.Hepsini oynayabilen var. Marcel Sabitzer
Bizimkisi sonradan görmelikYapmiyorum rtas, yakistiramiyom bizim milletimize/kadinlarimiza. Abartili bence, sahsi görüsüm. Tabi herkes ne giymek istiyorsa giysin, özgür sonucta.
Entry nick uyumu gözden kaçmıyor
Bunların çok parası varsa bize versin, bu ne abi, bjk, başak, fenere de olacaklarmış
başka takımlara sponsor olursa rams bu adı stadyumda taşıyamayızRAMS herkese veriyor
Böyle olmaz
gecen ya twitterda ya forumda gördüm.erden timur 2.aşamadan bahsettiği o yıldız ve fırsat olan 3-4 transfer için sponsorluklardan söz etmişHedef 50 milyon sponsorluksa para harcayacaklardir.
Derin samiyen kimdir renktaş.
Cok net direk katki verecek 10 numara alinmali.gecen ya twitterda ya forumda gördüm.erden timur 2.aşamadan bahsettiği o yıldız ve fırsat olan 3-4 transfer için sponsorluklardan söz etmiş
Ceo ben Galatasaraylıyım diye dolanıyorMuhtemelen devlet bu firmaya kulüplere el atın demiştir, şu kur ile sponsorluk bulmak zaten imkansız
Derin samiyen kimdir renktaş.