Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rashica, hasretinden prangalar eksitmiş gibi

Gözler ayini sanki, dalmis garibim:

EfF.gif

Bunların çok parası varsa bize versin, bu ne abi, bjk, başak, fenere de olacaklarmış

Bir de o donem Sergen, galibiyet sonrasi disari cikip kutlama yapilirdi. UEFA aldigimiz gece, sabaha kadar uyumadik ortaligi yiktik arabalari salladik, her yer acikti kimse uyumamisti :)
ben o döneme ait cok video yüklediydim foruma.ceyrek final ve yari final sevincleri vardı

ben o döneme ait cok video yüklediydim foruma.ceyrek final ve yari final sevincleri vardı

:) hehe...

Soyle soyleyeyim... 99 sezonunda ozellikle, artik donminasyonu kurmustuk ligde.

Lig maclarini izlemeye gittigimizde (Cine 5 oncesinde de Tele 10 idi), Hagi oyundan alininca ben ve arkadaslarim maci izlemiyorduk disari cikip zaman geciriyorduk :) Zaten skor 2-0 falan oluyordu. Bazen Terim, Hagi'yi sonradan oyuna aliyordu, o zaman sovuyorduk :)

Neyse, biraz nostalji ile bogdum ortami ama, uluslararasi maclardi gol attik diye sevinen donemin sonunun son temsilcilerindendir benim yas grubum o nedenle farkli sekanslar oluyor iste algi noktasinda :) Buyuk devrim yaptik kisacasi, Galatasaray olarak.

Son düzenleme:
Bunların çok parası varsa bize versin, bu ne abi, bjk, başak, fenere de olacaklarmış

Belliydi böyle olacağı. Stad isim sponsoru olacak firmaya başka kulübe isim veya stad sponsoru olmak yok diye şart koşacaksın. Koskoca galatasarayı başak ve bjk ile aynı kefeye koyuyor herifler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt