Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncuyu eleştirmek Mehmet Batdal muamelesi yapmak mı oluyor? İki kere çapraz koparmış adamdan taraftarın çekinmesi normal değil mi ? Ağır kalışı konusunda da ilk oynadığı dönemler baz alınırsa böyle bir eleştiri gayet makul zira fiziksel olarak iyi durumda değildi.

Senin katılıp katılmaman doğrunun doğruluğunu değiştirmez. Çok basit anlaşılacak bir mantığı dahi kafan almıyor ilginç bir şekilde. Sıkışıklığı açmanın en makul yolu oyunu genişletip rakip savunmayı çalkalamak bireysel yeteneğe güvenmek değil. Kaldı ki Zaniolo henüz bir dar alan becerisi göstermedi. Hatta tam tersi kalabalığa girdiği her seferinde yanlış tercih yaptı. Ek olarak solda zaten şutör, dar alan becerisi olan driblingçi bir oyuncun var. O rolü hali hazırda Kerem götürüyor. Rashica'nın varlığı sana farklı bir etkinlik katıyor. Çizgiye inip yaptığı ortalarla Icardi'yi az pozisyona sokmadı. Hücum repertuarını zenginleştiriyor adamın varlığı. Argüman üretemeyince de takım zaten oturmamıştı eaaaabbbi oluyor işte böyle. Komik duruma düşürmeyin kendinizi.
Hani uyduruyordum ? Daha zaten hakaret etmeden mesaj yazmasını bilmiyorsun.Simdi ben yine bu mesajlara cevap versem gidip yine bir sonraki mesajında hakaret ederek cevap vereceksin.Futbol mu konuşuyorsun, fikrime mi karşı çıkıyorsun yoksa yani bana mı hakaret etmek istiyorsun anlamadim.
He dediklerin de baştan aşağıya bomboş şeyler aynı zamanda ama karşılıklı saygı olduğu zaman onlar üstüne de konuşuruz belki

son 10 sayfada aynı haberi 40 kez okudum

anlaşıldı beyler romano fredin manudab ayrılmasının beklendiğini yazmış

üstelik bu bilgiyi haftalardır da biliyoruz

IMG_2178.webp

10 numaraya Ziyech gibi bir profil isterim.

Torreira - Fred
Zaniolo - Ziyech - Kerem
Icardi​

Zaniolo-Rashica yorumu yapıp Slav köken yüzünden kosova ırkçısı,uydurukçu ve kafası basmayan adam olduk.Çok ilginç gerçekten sosyal medyadaki bazı kişileri hiçbir zaman anlayamıyorum yani yaptığım yorumların bunlarla olan alakasını falan bağdaştıramıyorum , çok ilginç gerçekten :D

Bayern Münih Harry Kane için oyuncunun kulübüne istedikleri 100 milyon euro vermeyi kabul etmiş.Büyük ihtimalle Harry Kane Bayern Münih'e gidecek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt