- 26 Ocak 2021
- 41.146
- 40.407
- 3.078
nawrocki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nawrocki?
Hani uyduruyordum ? Daha zaten hakaret etmeden mesaj yazmasını bilmiyorsun.Simdi ben yine bu mesajlara cevap versem gidip yine bir sonraki mesajında hakaret ederek cevap vereceksin.Futbol mu konuşuyorsun, fikrime mi karşı çıkıyorsun yoksa yani bana mı hakaret etmek istiyorsun anlamadim.Oyuncuyu eleştirmek Mehmet Batdal muamelesi yapmak mı oluyor? İki kere çapraz koparmış adamdan taraftarın çekinmesi normal değil mi ? Ağır kalışı konusunda da ilk oynadığı dönemler baz alınırsa böyle bir eleştiri gayet makul zira fiziksel olarak iyi durumda değildi.
Senin katılıp katılmaman doğrunun doğruluğunu değiştirmez. Çok basit anlaşılacak bir mantığı dahi kafan almıyor ilginç bir şekilde. Sıkışıklığı açmanın en makul yolu oyunu genişletip rakip savunmayı çalkalamak bireysel yeteneğe güvenmek değil. Kaldı ki Zaniolo henüz bir dar alan becerisi göstermedi. Hatta tam tersi kalabalığa girdiği her seferinde yanlış tercih yaptı. Ek olarak solda zaten şutör, dar alan becerisi olan driblingçi bir oyuncun var. O rolü hali hazırda Kerem götürüyor. Rashica'nın varlığı sana farklı bir etkinlik katıyor. Çizgiye inip yaptığı ortalarla Icardi'yi az pozisyona sokmadı. Hücum repertuarını zenginleştiriyor adamın varlığı. Argüman üretemeyince de takım zaten oturmamıştı eaaaabbbi oluyor işte böyle. Komik duruma düşürmeyin kendinizi.
Uğur her şeyi bildiğini sanıyor her zaman ki gibi maçtan 1 gün önce 2 oyuncu ekleme şansı veriyor Uefa
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gecmis olsun renktas aynisi bende mevcut klima çarpmasına maruz kaldıkYaz ayında da hastalık fena oluyor sıcak-soğuk farkı vücudu fena bitirdi.
Sanada geçmiş olsun renktaş. Öksürük, titreme, kırgınlık hepsi hat safhaya ulaştı.Gecmis olsun renktas aynisi bende mevcut klima çarpmasına maruz kaldık
Herifin menajeri olmaması dışında bir sorun yokHakim Ziyech'in menajeri İstanbul - Vilnius uçağıyla, Litvanya’ya gitti.
BİLGİ:
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi öneleme müsabakasını oynayacağı Zalgiris, Litvanya takımı.
10 numaraya Ziyech gibi bir profil isterim.
Torreira - Fred
Zaniolo - Ziyech - Kerem
Icardi
Kendisinin kuş olduğu konusunda seninle hemfikiriz, bakalım ne zaman girecek kapana minik kuş?sen çok net fbjkli bir trollsün
senin gsli olduğuna inanmıyorum
burada insanları provoke edip ceza aldırma derdin var gibi
Bu sene 24 seneye 25 verecegizBakambu Icardi den önce 9 no kapabilir, kusura bakma kardes gec geldin