- 22 Ağustos 2010
- 32.894
- 37.729
- 3.033
bu "hikayeden şampiyonluk tescili" muhabbetinde, ifb dışında tüm ülkenin hemfikir olması superb.
herkes jb geçiyor adamlarla zuhahah :ddd
herkes jb geçiyor adamlarla zuhahah :ddd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 şart zaten ama Miçö giderse 2 tane 8 şart, sayısal olarak 4 oyuncu yetersiz çok maç var bu sezon.Miço gider bir 8 gelir. Icardi ve rashica ile yeterli
TamamMiço gider bir 8 gelir. Icardi ve rashica ile yeterli
komserim o sizin bildiğiniz. evveliyatı var o tabirin. de konumuz o değil. y.ş. 1 adam geçsin, felipe 2 geçerdi diyorum zaten.
Ben hep kaleyi yerli yapariz diyordum3. Yerli kim olacak 11de? Kadro kurmakta zorlanıyorum. Alacağımız iyi 8 no yedek kalıp berkanın yada rashica dururken barışın oynaması saçma olacaktır zannımca.
Kaleci yerli olsaydı bu kafa karıştırıcı sorun olmazdı3. Yerli kim olacak 11de? Kadro kurmakta zorlanıyorum. Alacağımız iyi 8 no yedek kalıp berkanın yada rashica dururken barışın oynaması saçma olacaktır zannımca.
Muslera'nın geldiği sene şampiyon olduk. Hataları olmasına karşın. Yeni kalecimizle de oluruz.Muslera seneye 38 yasina geliyor
Bu sene kaleyi kaliteli bi yerli yapıp alıştırmak şarttı
Diğer sene kaleci konusunda büyük sıkıntı yaşayacağız
Muslera seneye 38 yasina geliyor
Bu sene kaleyi kaliteli bi yerli yapıp alıştırmak şarttı
Diğer sene kaleci konusunda büyük sıkıntı yaşayacağız