Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera - Boey - Nelsson - Abdulkerim Bardakçı - Angelino- Torreira - Fred- Kamada - Zaniolo - Kerem - İcardi......

Bu kadro ile şampiyonluk gelir, şampiyonlar ligi çeyrek oynar, UEFA Avrupa Ligi final oynar, konfederasyon ligi kupasını alır....

Yedek kadro
Günay - Dubais - Kaan Ayhan - Emin Bayram - Kazımcan - Berkan- Olivera- Rashica - Mertens- Barış Alper- Bakambu......
Bu kadroda ligi 2.bitirir😄😄 UEFA Avrupa Liginde yarı final, Konfederasyon liginde final oynar 😉😉

Son düzenleme:
İlk 11 için 4 adam bekliyoruz hala; 8-10-Icardi-Rashica

8 noya torreira gibi tartışmasız bir isim çıkmadı hala fred mred kurtarmaz bizi

İlk 11 için 4 adam bekliyoruz hala; 8-10-Icardi-Rashica
1263.jpg

zamaninda kartal pencesi yapip gs formasi imzalamam diyordu

para insana her seyi yaptiriyor iste

basindan beri bjk ayaklarina girmeseydi daha samimi olurdu ama iste beyinsizlikten dolayi bazen böyle seyler olabiliyor

sen sanatcisin bir kere ne gerek var buna

al bak simdi ne hallere giriyorsun
Bu kari yatip kalkip Icardi gibi bir dünya markasina dua etsin. Galatasaray ve Icardi‘nin nasil bir marka oldugunu anlamistir.

Bizim sayemizde paranin suyunu da çikarmistir bir yil icinde.

Icardi olayindan sonra da poposu biraz kalkmis açikcasi

Muslera seneye 38 yasina geliyor

Bu sene kaleyi kaliteli bi yerli yapıp alıştırmak şarttı

Diğer sene kaleci konusunda büyük sıkıntı yaşayacağız

uğurcan dışında muslera yerine dğşünebileceğimiz q tane bile yerli kaleci yok ki uğurcan bile şüpheli

onu da kulübü vermedi

ayrıca alacağımız kaleci 1 sene oynamadan geçirecekti büyük oranda

seneye belki kural değişir belki başka mevkilerde iyi yerli ihtimali ortaya çıkar

yerli kaleci olması önemli değil iyi kaleci olması önemli

muslera şu haliyle bile ligin en iyisiyse seneye de ligin en iyisi olacak birini almamız şart

kaleci konusu çok küçümseniyor ama ligdeki tüm rakipler bizşm niye musleramız yok diye 10 yıldır ağlıyor

uğurcan dışında muslera yerine dğşünebileceğimiz q tane bile yerli kaleci yok ki uğurcan bile şüpheli

onu da kulübü vermedi

ayrıca alacağımız kaleci 1 sene oynamadan geçirecekti büyük oranda

seneye belki kural değişir belki başka mevkilerde iyi yerli ihtimali ortaya çıkar

yerli kaleci olması önemli değil iyi kaleci olması önemli

muslera şu haliyle bile ligin en iyisiyse seneye de ligin en iyisi olacak birini almamız şart

kaleci konusu çok küçümseniyor ama ligdeki tüm rakipler bizşm niye musleramız yok diye 10 yıldır ağlıyor
Şımarıklık ya başka bir şey değil muslera sezon içinde sıçmazsa cüzi miktardan 1 yıl uzatılabilir bile

Muslera ben gidiyorum / ben bırakıyorum diyene kadar her yıl +1 sözleşme uzatılmalı.
Muslera tarafından tek beklentim artık maaşta fedakarlık yapması.
1.75 Milyon € ideal.

Yerli kaleci bize olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt