Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süleyman Rodop ve Kadır Çetinçalı sadece kampta hocanın yanında vakit geçiriyor anlaşılan. İstihbarat ağı ve bilgi akışı Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç kadar olsa uçuşa geçerlerdi.
Çok fena gümlediler. Kadir yok öyle bişey dedi 3 dakika sonra kap geldi yüzü mosmor oldu

Ali cabbar

Screenshot_20230723-171156_Twitter.webp

Bugün doğum günüm 3-5 arayan bir çok mesaj atan eş, dost vardı hava sıcak dışarıda çıkılmıyor çok sıradan geçiyordu tak diye bildirim geldi Zaha... Çok sıradan geçen bugün hiç bir zaman unutmayacağım bir doğum günü oldu benim için iyi Galatasaray var ...

Haluk Yürekli: "Galatasaray taraftarıyla dalga geçmeyin transfer çalımı olarak gösterilmek isteniyor." - Burhancan tweetinden sonra gece böyle demişti.

Bugün doğum günüm 3-5 arayan bir çok mesaj atan eş, dost vardı hava sıcak dışarıda çıkılmıyor çok sıradan geçiyordu tak diye bildirim geldi Zaha... Çok sıradan geçen bugün hiç bir zaman unutmayacağım bir doğum günü oldu benim için iyi Galatasaray var ...
Doğum günün kutlu olsun dostum

Zaniolodan 30-35 gelirse baya rahatlatır, hele bi de şl gruplara kalırsak transferin son haftalarında manyak 1-2 topçu gelmemesi için sebep yok bence
Boey ve Nelson örneğinde görmüş olduğumuz gibi heriflere 15 bile gelmedi Türkiye'den 30 35'e adam almazlar. Max 20 olur.

Ali gibi dalavere çevirmek lazım daha üstüne satmak için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt