Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1690126670645.webp

Zaha transferi beni acayip ürküttü. Bütçemizin satmadan bu kadar olacağını hiç sanmıyorum.

Felaket tellalı olmak istemem ama büyük ihtimalle İcardi transferi yattı o parayı oraya gömdük. Umarım Zaniola'dan çıkıp böyle bir hamle yapmışızdır.

Bu transfer ile birlikte baskılı oyunun en önemli oyuncusu Rashica da yalan oldu demektir. İnşallah suyun diğer tarafına gitmez. O adam önemli bir adam her halükarda kadroda olmasını isterim.

Fakat en önemlisi İcardi şunu bir açıklasak acayip rahatlayacağım. O gelene kadar hiç bir transfere sevinemiyorum.

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

icardi yatmaz üstad, sağlık problemlerinden dolayı geliş tarihi gecikir anca, aksi bir ihtimal olsa yönetim belirtirdi illa ki diye düşünüyorum. gönlünü ferah tut bence icardi konusunda

14 yabancımız var an itibariyle icardi,bakambu ve zahayla.midso ve duboisi yollayip 10 numara ve ortsaha almak farz oldu.mertenste gidebilir rashica icin
Zaha geldi 10 numarayı numarayı unutalım. Hoca çok net 4-4-2 oynatacak o yüzden 8 numara transferi büyük önem kazanacak.

elimizde Zaniolo, Kerem, Barış, Martens,İcardi, Bakambu, Halil ,Yunus, Morutan varken hücum hattına ZAHA
Bence patron çıldırdı

Mevcut kadro böyle bir şey olur. Rashica gelirse Lo Celso ile beraber 14 yabancı oluyoruz. Morutan, Midtsjö gönderilir belki Rashica gelmezse Midtsjö kadroda tutulur. Orta saha rotasyonuna katılır.

Muslera(1)
Günay

Boey(2) - Nelsson(3) - Abdülkerim - Angelino(4)
Dubois(5) - Kaan A. - Emin B. - Kazımcam

Torreira(6) - Transfer(7)
Berkan - Oliveira(8)
+Kerem Demirbay(?)

Zaniolo(9) - Zaha(10) - Kerem
Barış - Mertens(11) -Transfer(12)-(?)
+Yunus A.

Icardi(13)-(?)
Bakambu(14)
Halil​
Midso gider.u 21e genc ortsaha aliriz.vasatligi birakalim

Zaha transferi beni acayip ürküttü. Bütçemizin satmadan bu kadar olacağını hiç sanmıyorum.

Felaket tellalı olmak istemem ama büyük ihtimalle İcardi transferi yattı o parayı oraya gömdük. Umarım Zaniola'dan çıkıp böyle bir hamle yapmışızdır.

Bu transfer ile birlikte baskılı oyunun en önemli oyuncusu Rashica da yalan oldu demektir. İnşallah suyun diğer tarafına gitmez. O adam önemli bir adam her halükarda kadroda olmasını isterim.

Fakat en önemlisi İcardi şunu bir açıklasak acayip rahatlayacağım. O gelene kadar hiç bir transfere sevinemiyorum.

Ürkmene gerek yok. Şampiyonlar ligine kaldığımız an 30m Euro direkt geliyor

Ortaya kerem geliyor sanırım yoksa yerliyi kaldıramıyoruz.
Kaleyi uğurcana bu sene vermeyiz heralde. Önümüzdeki sene olur o da.

Zaha afrika kupasına falan gidecek. 7-8 Maç kaçırabilir. Maraton uzun sponsor desteği varmış,ayrıca zaha-icardi bağlantılı transfer olamaz

Maddi açıdan sorun yasatmamasi lazım. Icardiden ziyade Torreiranin durumu endişe verici. Kalmali.

Satış ihtimali olan ilk 11 topcularımız içinden sadece, Nelsson satışı bekliyorum ben açıkçası eleme maçları sonrası, inter-merih iddiaları vardı o transfer olmazsa eğer demiral ismi çıkabilir bir anda ortaya

bazı anlar vardır, dillendirdiğinde o iş yatar. Zaha işi fb tarafında uzamaya başlayınca kesin biz alıcam dedim. Totem uğruna özel hayatımda bile dile getirmedim -sanki zaha işi benim yüzümden yatacak ya inanç işte-

böyle anlarda işin mantığı maliyeti mevkisi kalmıyor gerçekten. Aynısı Zaniolo'da da oldu nasıl olur maliyetti ihtiyaç var mıydı yok olmaz vs derken Zaniolo'muz var artık.

20lik diş ağrım vardı 2 saattir öyle mutluluk hormonu salgıladım ki öyle güldüm ki ağrı sızı kalmadı.

Emeği geçen herkese teşekkürler :hat::tbr:

Arsenal forumlarında takımımızın tartışılması hoş.

İhtiyaç listesi check

1 kaleci (günay güvenç bitti)
1 kanat (zaha bitti)
2 forvet (icardi ve bakambu bitti)
1 ofansif orta saha???
2 merkez orta saha

demirbay'dan sonra bir orta saha daha alıp işi bitirmiş sayılacağız. Elde kalanları gönderdikten sonra 1 sansasyonel hamle daha yapılabilir son vuruş için.

Dubois, oliveira, mertens gibi ilk etapta takımda kalması düşünülen isimlerde hareketlilik olmazsa miçolar luyiler ıvır zıvırlar yollanır.

müldür'ü alırsak dubois gönderilebilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt