Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.850
- 23.407
- 3.723
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha transferi beni acayip ürküttü. Bütçemizin satmadan bu kadar olacağını hiç sanmıyorum.
Felaket tellalı olmak istemem ama büyük ihtimalle İcardi transferi yattı o parayı oraya gömdük. Umarım Zaniola'dan çıkıp böyle bir hamle yapmışızdır.
Bu transfer ile birlikte baskılı oyunun en önemli oyuncusu Rashica da yalan oldu demektir. İnşallah suyun diğer tarafına gitmez. O adam önemli bir adam her halükarda kadroda olmasını isterim.
Fakat en önemlisi İcardi şunu bir açıklasak acayip rahatlayacağım. O gelene kadar hiç bir transfere sevinemiyorum.
SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaha geldi 10 numarayı numarayı unutalım. Hoca çok net 4-4-2 oynatacak o yüzden 8 numara transferi büyük önem kazanacak.14 yabancımız var an itibariyle icardi,bakambu ve zahayla.midso ve duboisi yollayip 10 numara ve ortsaha almak farz oldu.mertenste gidebilir rashica icin
Midso gider.u 21e genc ortsaha aliriz.vasatligi birakalimMevcut kadro böyle bir şey olur. Rashica gelirse Lo Celso ile beraber 14 yabancı oluyoruz. Morutan, Midtsjö gönderilir belki Rashica gelmezse Midtsjö kadroda tutulur. Orta saha rotasyonuna katılır.
Muslera(1)
Günay
Boey(2) - Nelsson(3) - Abdülkerim - Angelino(4)
Dubois(5) - Kaan A. - Emin B. - Kazımcam
Torreira(6) - Transfer(7)
Berkan - Oliveira(8)
+Kerem Demirbay(?)
Zaniolo(9) - Zaha(10) - Kerem
Barış - Mertens(11) -Transfer(12)-(?)
+Yunus A.
Icardi(13)-(?)
Bakambu(14)
Halil
Ürkmene gerek yok. Şampiyonlar ligine kaldığımız an 30m Euro direkt geliyorZaha transferi beni acayip ürküttü. Bütçemizin satmadan bu kadar olacağını hiç sanmıyorum.
Felaket tellalı olmak istemem ama büyük ihtimalle İcardi transferi yattı o parayı oraya gömdük. Umarım Zaniola'dan çıkıp böyle bir hamle yapmışızdır.
Bu transfer ile birlikte baskılı oyunun en önemli oyuncusu Rashica da yalan oldu demektir. İnşallah suyun diğer tarafına gitmez. O adam önemli bir adam her halükarda kadroda olmasını isterim.
Fakat en önemlisi İcardi şunu bir açıklasak acayip rahatlayacağım. O gelene kadar hiç bir transfere sevinemiyorum.
Zaha transferi beni acayip ürküttü. Bütçemizin satmadan bu kadar olacağını hiç sanmıyorum.
delimisin,imkansız west hamın banko oyuncusu aradıgımız ortasahanın kelime karşılıgı olan oyunculardan ama büyük paralar lazım onun icin

Hocani istegi 10 numara,unutulacak bisey yok.10 numara yoksa 2 ortasaha lazim net.yine midso ve dubois gitmeli.mert muldurde alinabilirZaha geldi 10 numarayı numarayı unutalım. Hoca çok net 4-4-2 oynatacak.
Maddi açıdan sorun yasatmamasi lazım. Icardiden ziyade Torreiranin durumu endişe verici. Kalmali.Zaha transferi beni acayip ürküttü. Bütçemizin satmadan bu kadar olacağını hiç sanmıyorum.