Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.701
- 66.790
- 5.003
Athletic ne diyorsa anında doğru çıkıyorYalnız hepimiz İngiliz muhabire, ve İngiliz basınına kolpa dedik ama adamlar harbiden almış haberi helal olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Athletic ne diyorsa anında doğru çıkıyorYalnız hepimiz İngiliz muhabire, ve İngiliz basınına kolpa dedik ama adamlar harbiden almış haberi helal olsun
Toronto bu mu lan yoksa?
Portland Kanada da mıydı?
![]()
Evander - Oyuncu profili 2023
Evander, 25, Brezilya ➤ Portland Timbers, 2022'den beri ➤ Orta saha ➤ Piyasa Değeri: 9.00 mil. € ➤ * 9 Haz 1998, Rio de Janeiro, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
Toronto bu mu lan yoksa?
![]()
Evander, 25, Brezilya ➤ Portland Timbers, 2022'den beri ➤ Orta saha ➤ Piyasa Değeri: 9.00 mil. € ➤ * 9 Haz 1998, Rio de Janeiro, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
Yetişirse evetZahayı zalgris maçına bildirebiliyor muyuz
Şaka bir yana şu istatistikler EPL için inanılmaz bir şeyZaha 22-23 skills videosundan geliyorum. Hem hizli hem dribblingci hemde ayi gibi guclu
Bizdeki yapacagi istatistikleri simdiden buraya birakayim
Ekli dosyayı görüntüle 211710
bunun gibi düsük profilli adamlarla ilgilendigimizi düsünmüyorumToronto bu mu lan yoksa?
![]()
Zahayı zalgris maçına bildirebiliyor muyuz
Bilmiyorum abi İnsigne'dir belki Mertens'i kıramamışızdırToronto kim melik onu söyle
Toronto ya cevap bul o zaman Murpbunun gibi düsük profilli adamlarla ilgilendigimizi düsünmüyorum
Teşekkür ederim sayın Cund, güzel bir jübile planlıyorum.hayır buna inanmıom böyle bişey yok
yazma bence daha
ardımıza mı sokcaz onu MelikBilmiyorum abi İnsigne'dir belki Mertens'i kıramamışızdır![]()
İkisi de sol açık ise kesin alırlar o zaman.şimdi bu angutlar ekambiyi alırsa diyelim açıkçası hiç bilmiyorum nasıl oyuncu faydalı olur mu falan neysede abi bu adam sol açık gözüküyor ayrıca kentte sol açık ben mi yanlış biliyorum acaba ?