Volkan Sonmez
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2023
- 4.882
- 3.846
- 498
city madrid 1.torbada değil miCity-Madrid çekersen ilk 2 torbadan o "rahatlıkla" kısmı yalan olur ama yine bile sürpriz kovalayabiliriz bir ihtimal![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
city madrid 1.torbada değil miCity-Madrid çekersen ilk 2 torbadan o "rahatlıkla" kısmı yalan olur ama yine bile sürpriz kovalayabiliriz bir ihtimal![]()
@Keramettin TANRIVERDİ 10 bini geçince kapatmazsak noluyor admirimbu nöbet kilitlenir ise
sinerji bozulur burdan devam edelım!!
Dijibril Sowkessssssssieeeeeeeeeeeeeee
orta sahaya yabanci olarak hem gol hem asist katkisi verebilecek defansif yönü saglam, temposu ve pas kalitesi yüksek bir eleman lazim.
45 dakika icerisinde 3. sigarami yakiyorum
Forum patliyor@Keramettin TANRIVERDİ 10 bini geçince kapatmazsak noluyor admirim
İlk yorumu yapmıştım ve görevimi yaptım. Kendime teşekkür ediyorum.#9 numaralı transfer nöbetine giriş yapmış bulunmaktayız ayrıca 9 Numara Icardi'nin forma numarası bu nöbette geleceğini gösteriyor bunun yanında en az 3 transfer açıklanacaktır, hayırlı olsun.
hagi hariç.sağlam bir 8 numara ile Türk futbol tarihinin en iyi kadrosu tamamlanmış olacak
ben kaynak yaratsın diye dedim yoksa erden timur iki sponsor daha ayarlarsa bilememzaniolo daha kolay bitirir ligi ağabey
bişi olmuyor@Keramettin TANRIVERDİ 10 bini geçince kapatmazsak noluyor admirim
NdombeleAvrupali siyahi yok mu Murphy
Piyasası düştü vs diyip 10 a çekerler, Tadic çok formda diyip artırırlar Dzeko ile :dFenermarkt bakalım Zaha'yı kaça düşürecek şu an öyle böyle kudurmamışlardır.![]()