Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parelel bir evrende, Eşref hamamcioglunun başkan seçildiği bir dünyada, orada olan bizler Efecan mi oynasın sağ kanatta yoksa yunus mu diye, ortasaha için Ozan Tufan mi gelsin yoksa mendy mi diye tartışıyor şuan.

1690147267027.webp

Saul faal futbolcular arasında en komple orta sahalardan biri olabilir.Bi ara Chelsea yaptı orda tutunamadı ondan sonra takip etmedim.Fiziksel durumu önemli,fiziksel olarak fit durumdaysa 8 de oynar 10 da oynar 6 da oynar

Eskiden çok iyidi ama son yıllarda hiç izlemedim.

İspanyol oyunculardan biraz çekiniyorum fizik kalite açısından tbh.
Birkaç yıl öncesinde bölgesindeki en iyi 5 adamdan filan biriydi, 28 yaşında bu kadar efsanevi bir düşüş yaşaması hayra alamet değil tabii. Çok iyi araştırmak gerek dediğin gibi.

herkes bi isim sallayacak.salime vblerine he diyin geçin.paredeste salime göre bizdeydi

Zahadan başka haber bilmiyorum aksam bir gelişme oldu galiba sayfa baya ilerlemiş çünkü
Bilgilendirecek var mı

Parelel bir evrende, Eşref hamamcioglunun başkan seçildiği bir dünyada, orada olan bizler Efecan mi oynasın sağ kanatta yoksa yunus mu diye, ortasaha için Ozan Tufan mi gelsin yoksa mendy mi diye tartışıyor şuan.

Yaprağı yemiştik gelse

stopere caner osmanpasa begeniliyor, Servet Çetin övülüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt