Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.245
- 5.955
- 1.483
zakaria adı geçen diğer adamlara göre daha kolay değil mi ya juve de göndermeye çalışıyodu sanırım
problem adamın 1.87 falan olması sanırım 20 cm daha kısa olsa alırdık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zakaria adı geçen diğer adamlara göre daha kolay değil mi ya juve de göndermeye çalışıyodu sanırım
Juve’nin paraya ihtiyacı var, ucuza bırakmazlar.zakaria adı geçen diğer adamlara göre daha kolay değil mi ya juve de göndermeye çalışıyodu sanırım
fredin de 1 sene sözleşmesi kaldı.dikkatimi çekti ismi çıkan tüm topçuların son senesi
o listeye bakmak gerek
1 senelik kontrati kaldi. Gecen Frankfurt forumunda gezerken 10 milyon civarina birakabileceklerini okumustum.Sow’u İsviçre dışında izlemedim ama o uygun profil olabilir. Yaşı da iyi.
Çok zor iş tabii.
İmkanı yok bırakmazlar Suat serdar belki.valla bence Salih Özcan'ı alacağız transferlerden biri o olacak, ona ek olarak yabancı üst düzey 8/10 alınır
Bende bunu düşünüyorum abi iki taraf içinde kazançlı olur morutan orda oynarmorutsanı bonservisle ts ye verelım ugurcan karsılıgında
üstünede yunus akgün kiralık
Umarim öyle bişey vardirKerem demirbay, salih özcan icin mi bekletilmekte
İ
İmkanı yok bırakmazlar Suat serdar belki.
Transferi çok zorryan gvanberg adını unutmam artık.3 ayrı cevap geldi
Ben halen nedense Rashica + 8 numara alıp transferi kapatırız eğer ki Oliveira/Mertens biri giderse +1 oyuncu daha çekeriz diye düşünüyorum.
ismim değişmiş
eskisi gibi olmuş
Sezon başlasın sarılır o yaralarınbu retegui ve maximin beni cok yaraladı.