Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera'dan da öğreneceği çok şey var umarım olur. Birbirlerine çok saygı duyuyorlar artık kavuşmalılar.
626

Aynen renkdasim.

Bu arada hatirlatalim forumu okuyan kuslara... Muslera, bu lige gelmis ve emek vermis tarihteki en profesyonel ve kariyerli yabanci kalecidir. Onun onerecegi "ikamesi" de cok onemlidir.

Uğurcan transferine nötrüm
Dediğim gibi Ugurcan'ın bize gelmeyi çok istemesi her şeyi değiştirir gözümde
İbre olumluya döner yani

Ancak Günay'ı aldık gibi, yanlış mıyım?

Şuraya bir de Uğurcan eklesek fena kadro olur 30 m euro gibi paraya müthiş takım kurmuş oluruz. Birini satsak her türlü çıkarırız.

Gelenler:
Icardi :10 m euro
Angelino :1.5 m euro(6 m euro opsiyon)
Kaan A: :2.8 m euro
Bakambu :0.7 m euro
Halil D: :0.5 m euro
Zaha :bonservis yok
Rashica :? m euro
8 numara :? m euro
Uğurcan :? m euro

Toplam: 15.5 m euro

ŞL’de gruplara kalır mıyız derken bir anda çeyrek/yarı final hayalleri kurmaya başladım Allah’ım sen yardım et

Zor, önemli olan kadro değil, bizim o takımların temposuna çıkıp cikamama olayimiz,yoksa biz hep iyi kadrolara sahip olduk ama tempo ile ezdiler, o yüzden ortasahaya tempolu adam gelsin

Uğurcan transferine nötrüm
Dediğim gibi Ugurcan'ın bize gelmeyi çok istemesi her şeyi değiştirir gözümde
İbre olumluya döner yani

Ancak Günay'ı aldık gibi, yanlış mıyım?
Bugün röportaj sonrası bir anda Uğurcan'a ibreyi kaydırmış olabiliriz Günay açıklanmadığına göre belki de kovalıyoruz. Net olarak ayrılmak istiyor ama ortak noktada buluşmak önemli uç rakam veremeyiz onlarında çok ciddi para ihtiyacı var.

Bugün röportaj sonrası bir anda Uğurcan'a ibreyi kaydırmış olabiliriz Günay açıklanmadığına göre belki de kovalıyoruz. Net olarak ayrılmak istiyor ama ortak noktada buluşmak önemli uç rakam veremeyiz onlarında çok ciddi para ihtiyacı var.
Elbette
6 8 milyon felan istiyorlarsa yürüsün gitsinler yani
Açık ve net

Bu arada hem 8 hem 10 gelecek gibi görünüyor böyle bir senaryoda rashica alır mıyız bilmiyorum çık işin içinden :) ama sürpriz bir ayrılık bekliyorum sergio gidebilir

Ben uğurcanı alacağımızı düşünüyorum gerekirse

Morutan bonservisi
Cicaldau bonservisi
Yunusta kiralık verelim gitsin

Romenler bizde olmucak net belli yunusta kiralık oynar gelişir

Trabzonspor en azından bu sene ugurcani satmaz, kolay da değil, kaptanini rakibine vermek

Morutan

bu netleşti artık tabi
kiraya gitmesi tercihim olur

Spacede söyledi şimdi biri 6 milyon imza 4 milyon maaş istiyormuş f5 ten kamada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt